miercuri, 2 martie 2016

ACTIUNI SI COSTURILE LOR



  Luna martie nu anunta de aceasta data doar sosirea primaverii,ci si intrarea planetei Marte in Sagetator. Dar nu asta este motivul pentru care voi aloca un articol vestitei planete rosii. Adevaratul sens al scrierii mele este acela de a va informa ca astrul, nici nu "matura" bine vreo 8 grade ale semnului credintei, si "simte" lasat ceva in urma de izbeliste, face intoarcere de 180 grade si o ia inapoi pe unde a venit incepand cu a doua decada a lunii aprilie.
  Planeta curajului retrogradeaza o data la doi ani,pentru aproximativ 70-80 de zile. Si daca va schimba sensul la 8 grade Sagetator,asta inseamna ca la un moment dat reintra in Scorpion...pana pe 30 iunie o sa  ravaseasca prin doua sectoare de viata tot ce i-a scapat de la inceputul anului si pana in aprilie,de parca nu i-ar fi destul doar unul. Iar daca in Sagetator speram ca activitatea planetei sa fie mai pasnica,in Scorpion cu siguranta va depista verigile slabe si le va ataca in forta,dar nu frontal. Se stie ca Scorpionul este a doua zodie pe care o conduce,dupa Berbec.
    Oamenii vor fi confuzi si nu vor sti ce sa faca cu puterea si energia lor.De multe ori reaprind conflictele pentru ca nimic nu le va merge lin , devin netemperati,furiosi si,in loc sa rezolve ceva,ei complica si mai tare lucrurile.
   In perioada cat traverseaza inapoi prin Sagetator si Scorpion, se pot acumula situatii critice,in asa fel incat emotiile sa explodeze din clipa in clipa,ca un balon. Ma astept asadar la manifestari sociale,sindicale,confruntari active ale tarilor aflate deja in conflict,ma astept la acte de terorism cu arme si foc ori la accidente mai curand de masina (atentate cu masini capcana sau in autobuze?!)
   Individual,nu sfatuiesc porniri de actiuni importante care necesita efort fizic,forta,curaj ori asumare de riscuri, mai ales in perioadele 13-18 aprilie si 29 iunie-4 iulie.
  Ura si razbunarea urca in intensitate odata cu intoarcerea planetei in Scorpion,adica din 28 mai si timp de o luna. Va creste probabil activitatea lumii interlope si agitatia subterana,se va aplica santajul si lovitura sub centura pentru a obtine cu orice pret ceva,iar siguranta cetatenilor poate fi pusa in pericol.
   Feriti-va de raniri ,de certuri,de intrigi si barfe,de scandaluri cu tenta sexuala si de locuri intunecate. De asemenea nu prea sunt indicate operatiile chirurgicale decat daca ele sunt urgente,stiut fiind ca Marte reprezinta bisturiul si obiectele taioase....o operatie in aceasta perioada ,risca o alta mai tarziu care sa elimine consecintele celei  de acum.
   Pentru ca Marte reprezinta,pe langa foc,si fierul,este indicat sa verificati tot ce presupune echipamente si dispozitive mecanice.
  Poate ca nu as fi fost atat de sceptica doar din cauza lui Marte retrograd.Ceea ce ma pune insa in garda sunt si celelalte aspecte astrale...Saturn este deja in Sagetator,stiut fiind ca o apropiere Marte-Saturn niciodata nu e usor de digerat.  Mai mult decat atat,Marte va impulsiona careul in T pe semne mobile,deja activat de Saturn in aspecte cu Neptun si Jupiter. Astfel,unghiul Marte-Neptun ne avertizeaza asupra unor erori si actiuni gresite,nedreptati,evenimente confuze si chiar misterioase, asupra unor planuri neimplinite,teama si deziluzii.
  Iar unghiul Marte-Jupiter poate aduce in prim plan complexitatea unor activitati juridice,a unor procese aflate deja pe rol.
    Nu recomand sa incepeti activitatea la un nou loc de munca,ci mai curand e perioada favorabila parasirii unui job ,nu porniti afaceri noi si nu va inregistrati inca firmele la ONRC sau fisc,nu incheiati contracte de imprumut! Celor care lucreaza "periculos" ,cu activitati care tin de Marte,le recomand sa nu se avante in acte de eroism gratuit la locul de munca! La fel ,sa fiti ponderati in timpul activitatilor sportive,dar si sa aveti grija la infectii!
     De asemenea,nu va avantati in cheltuieli impulsive, gestionati-va atent finantele!
   Marte face referire si la relatiile intime,iar Scorpionul de asemenea...nu-i exclus sa intalniti pe cineva,ori chiar sa reluati o legatura veche,dar riscati acum sa confundati iubirea cu amorul fizic si sa va amagiti cum c-ati intalnit sufletul pereche.
   Daca nativii cu accent pe Berbec sau Scorpion vor fi mai lipsiti de vointa si vitalitate ca de obicei,celelalte zodii pot deveni nerabdatoare,impulsive si necugetate,isi pot risipi energia in multe actiuni deodata, fara sa le iasa mare lucru,vor exprima furie in loc sa poarte dialoguri pasnice si constructive.
  Retrogradarea ii confera planetei o forta in plus,dar energia nu va fi pentru o deplasare inainte,ci  pentru a consolida pozitii,pentru a revizui oricare aspecte ale vietii.
   Deci,in loc sa ne luam revansa prin actiuni brute,mai bine am lucra la strategii !



2 comentarii:

  1. E bine de stiut ce vor astrele in aceasta perioda complicata ...si de aici gasirea strategiilor. De cand va cunosc iau in calcul obsevatiile dv.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur sa iti pot fi de ajutor,Nicoleta!

    RăspundețiȘtergere