luni, 11 aprilie 2016

Purjare plutoniana


  Din aprilie si pana in septembrie,micuta planeta Pluto merge retrograd.Pe cat e de mica,pe atat e de puternica in tendinte energetice.Confera un grad intens de concentrare si perspective clare de lucru cu propriul subconstient,profunzimea ajungand la miezul problemelor .Odata descoperit ceea ce se ascunde acolo,vine si marea forta de regenerare si de depasire a ceea ce ar putea lasa pe unii nativi invalizi fizic sau psihic.
 Tranzitul plutonian are darul de a ne ajuta sa aruncam "hainele" ponosite si depasite din viata noastra,ca un adevarat purificator.Iar toate aceste luni care vor urma de retrogradare reprezinta un bun prilej de a obtine un mai mare control al vietii noastre personale.Cand vom reusi sa realizam asta,la trecerea "pe direct" a planetei,putem exercita, mai siguri pe noi,acest control si in zonele noastre exterioare: bani sau profesie de exemplu. Iluminand interiorul in urmatoarea perioada,avem oportunitatea  de a-i da expresie deplina in afara noastra. E dificil sa lucram noi cu noi,e dificil sa acceptam renuntarea definitiva la ceva ce am avut pana acum,mai ales pentru aceia obisnuiti sa creada ca isi pot tine in propriile maini destinul lor si chiar si al altora. Cea mai buna atitudine este de a renunta sa luptam pentru ceva ce nu mai trebuie sa faca parte din viata noastra si sa acceptam schimbarea care oricum e ireversibila si cu voia si fara voia noastra.Ce este esential evolutiei va ramane.
 Pluto are un fel anume de a ne determina sa privim inspre noi,cu scopul de a schimba ce nu functioneaza corect,oricat de dureroasa ar fi transformarea. Trebuie sa alungam temerile si fricile obsedante,cum ar fi cele de moarte,de saracie,de boala,de singuratate,de inchisoare,de pierderi,de parasire si respingere,de vicii si avem sansa in urmatoarea perioada sa o facem,chiar daca le vom simti aproape. Prin retrogradarea planetara repetata se vor repeta si anumite experiente,ori de cate ori e necesar, si pana la restabilirea completa a puterii noastre interioare. 
 Cu Pluto retrograd,daca mai pun pe Mercur la socoteala,dupa 28 aprilie,pentru prima oara in ultimii 10 ani vom asista(timp de aproape 2 saptamani incolo) la efectele retrogradarii a 5 planete simultan(Marte,Jupiter,Saturn,Mercur,Pluto). Hmmm...multa karma...multe evenimente,lucruri sau persoane pot veni sa sorteze si sa aseze erorile noastre de altadata...cu siguranta insa, purificarea finala o va face Pluto pana la toamna,reorientand drumul in viata multora dintre noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu