sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Acceptul si respingerea pe ciclul Venus-Saturn


  Pentru ca astazi Venus intalneste pe Saturn fata-n fata, pentru ca asta inseamna un nou ciclu planetar ce se va desfasura pana in octombrie,si mai ales pentru ca aceasta este in viziunea noastra,a astrologilor, una dintre cele mai "grele "intalniri pe calea sentimentelor,am considerat util pentru voi sa  ofer cateva informatii.
  Deja v-ati familiarizat cu tendintele energetice ale celor doua astre,deja sunteti la curent cu iubirea declansata de Venus,cu feminitatea,frumusetea si romantismul adus de ea,ca de altfel si cu lectiile saturniene,cu temerile,restrictiile ,constrangerile si blocajele induse de planeta. Ar mai fi atunci necesar sa va ajut eu ca sa dati drumul imaginatiei si intuitiei sa zburde pentru a crea diferite scenarii legate de cate s-ar putea intampla pe o astfel de "ciocnire"? Pentru unii nu,caci au  aspectul in harta natala si l-au experimentat deja pe propria piele,iar pentru altii da,caci le sunt "atinse" acum puncte sensibile din astrograma.
  Cei care au traversat pana acum efectele unei astfel de conjunctii,stiu bine cat de dureroase au fost si cat de lipsiti de afectiune s-au simtit. Iar daca macar una din planete a fost retrograda la vremea nasterii lor,sa afle macar acum, ca lectiile au fost karmice,dar ele au avut scopuri bine definite: cum sa se iubeasca pe ei insisi,dupa care,cum sa invete sa-i iubeasca pe ceilalti. Iar pentru a aprofunda tema,universul le-a scos in cale oameni pe care i-au  tradat altadata si care au solicitat echilibrarea balantei,sau persoane care v-au ranit ele insele candva si revin acum cu sentimente si iubire pentru a-si atenua faptele. In momentul in care se experimenteaza si se ajunge la un anumit punct evolutiv, traversand durere,abia atunci se va deschide orizontul spre relatii de durata.
 Spun ca aspectul este greu pentru ca de cele mai multe ori,lipsa iubirii de sine reprezinta un motiv forte pentru care nu suntem capabili sa pastram relatii frumoase si stranse de-a lungul vietii. Unele cauze le descoperim cu greu undeva prin copilarie sau adolescenta,mai ales acolo unde unul din parinti, bunici sau  profesori au avut o tendinta de a ne respinge,de a ne complexa,de a ne parasi.Lipsa afectiunii de atunci poate avea mari repercursiuni ulterioare asupra vietii de adult,iar pericolul consta in autoizolare,autoinsingurare.Cu cat ne simtim mai nesiguri noi cu noi,cu atat vom avea dorinta interna de a-i respinge pe altii in viata noastra.Unii o constientizeaza,altii insa nu,iar despartirile si divorturile sunt faptele ce demonstreaza asta. In aceeasi categorie se inscriu si relatiile cu diferente mari de varsta,cand unul din partenerii nesiguri cauta implinirea in tineretea celuilalt,sau cel mai tanar cauta protectia altuia mai batran ori afectiunea parinteasca de care s-a simtit privat candva. Retineti: intotdeauna,respectul de sine aduce respectul altora.
  Pe langa reprezentarile celor 2 planete in viata sentimentala,ar mai fi una,si anume cea legata de bani. Ca si in dragoste,temerile de saracie parca aduc si mai multe lipsuri in viata. Aceia cu aspect in harta trebuie sa invete valoarea banului,buna gestionare a lui,care sa includa si economisire ori investitii prudente pentru ca doar asa ei afla in timp acea securitate financiara pe care o cauta.
  Tranzitele de acum reflecta exact situatii despre care v-am povestit. Efectele sunt ingrijoratoare si contradictorii,accentuate fiind de careul cu Neptun-tradarea,minciuna,falsul.
  Unor relatii le poate fi testata seriozitatea prin distantare si separare a unuia din parteneri: fie ca pleaca fortat de circumstante,fie ca-si doreste sa ia o pauza pentru a-si clarifica sentimentele.Daca relatia se va dovedi "sanatoasa",aceste experimente o vor intari pe viitor. Daca nu,vor implica vinovatie si lipsa de loialitate,chiar violenta in familie,toate ducand inevitabil la rupturi in timp.
  O alta varianta ar fi aceea de a innoda o noua poveste de dragoste,unele cu decalaje de varsta,altele cu decalaje de functii.Indiferent daca se pune sau nu problema unor diferente de etate,ceea ce se construieste acum nou va fi din considerente mai degraba cu scopuri practice,de cariera sau pozitie sociala,iar unor astfel de legaturi li se va stinge cu siguranta sentimentalismul si romantismul de inceput,cu atat mai mult cu cat se porneste deja pe baza de falsitate si ascunzisuri.
  Iar pentru aceia neimplicati in vreo faza pe care am oferit-o exemplu,doresc sa le confirm sa acorde atentie lucrurilor serioase,caci nu prea mai e vremea de placeri si distractii.
  In afaceri,poate ca ideea cea mai buna a perioadei este elaborarea unui plan de economii.
 Testele a ceea ce porniti ori ati pornit deja pe ciclul prezent Venus-Saturn(din 3 in 15 ianuarie) le veti experimenta pe parcursul acestui an,in special in perioadele 22-29 martie,1-7 iunie,10-17 august 2016.
 PS-dragii si dragele mele,eu nu va cer sa imi urmati orbeste sfaturile,nici ale mele,nici ale astrelor....va cer doar sa stati de vorba ,cu sinceritate, voi cu voi insiva,sa va analizati filozofiile de viata dupa care va ghidati  si sa trageti apoi concluziile. Succes!
http://www.dcnews.ro/analiza-astrologului-urmeaza-doua-saptamani-de-foc-trucuri-murdare-i-situa-ii-tensionate_494297.html

Un comentariu: