joi, 7 ianuarie 2016

TRANSFORMAREA VECHIULUI IN NOU


  Faza de Luna Noua in Capricorn din 10 ianuarie vine cu indemnul ca sarbatorile au trecut iar noi trebuie sa ne concentram pe seriozitate si efort la inceput de 2016. Avem la dispozitie 2 saptamani sa meditam la ambitiile si scopurile pe care ni le propunem pentru acest an,sa ne facem vise ori sa regandim un plan ale carui etape nu s-au desfasurat asa cum ne-am dorit. Desi Luna Noua indeamna de obicei la noi actiuni,de data aceasta,cu Mercur retrograd,mai curand o varianta din trecut ar trebui reinnoita acum,inclusiv cu elemente pe care nu le luasem in calcul candva. Pentru ca Ascendentul momentului este in Scorpion,mediind Axa Destinului,si pentru ca 9 din 10 astre sunt adunate intr-un anume fel ,inclin sa cred ca multe se afla acum in mainile noastre.
  Capricornul este foarte aglomerat de asta data,gazduindu-l chiar pe Pluto,guvernator de Ascendent si accentuand careul cu Uranus. Astfel,incertitudinea viitorului provoaca unora stari de neliniste sau tristete,iar faza de Luna Noua aduce altora,mai ales acelora deschisi la inima si la minte,o sansa de a-si vedea planurile si proiectele luminate. 
  Tendinta de a controla va fi atat de crescuta, incat se poate recurge la trucuri murdare din partea adversarilor,situatii care vor crea tensiuni  si anxietate. Desi careul de nestapanit dintre Uranus si Pluto nu mai este exact, el poate aduce inca schimbari dramatice de situatii.
  Cu Mercur retrograd si locatia fazei lunare intr-o casa de drumuri,sugerez o mare atentie la calatorii,pentru ca multi din participantii la trafic vor fi cu nervii uzati si se vor avanta in miscari imprudente.
  Aspectul pozitiv al Soarelui cu Jupiter ,desi ar trebui sa aduca multumire,nu stiu daca va fi atat de imbucurator, pentru ca exista riscul de a mari,a creste si a inflama o stare de iritare,careia atat ii mai trebuie: si un exces de mandrie ,de orgoliu nemasurat ,ca o picatura ce umple paharul!
  Sectorul financiar este ocupat de conjunctia Saturn-Venus  in tensiune cu Neptun din zona iubirii. Sa fie oare banii pentru unii mult mai importanti decat relatia de dragoste?Sa ajunga altii sa insele pentru castiguri?  Implicarea intr-o noua astfel de legatura in aceste saptamani,poate aduce pe viitor multa dezamagire si tristete,cu atat mai mult cu cat desfacerea ei va fi grea in timp,din motive care poate nu depind de noi,cei in cauza,ci mai curand de situatii care obliga sa ramanem blocati asa.
Aspectul Venus -Saturn ar putea fi benefic mai curand indeplinirii,desi nu cu placere, dar macar responsabil si cu constinciozitate, a oricaror indatoriri si obligatii s-ar ivi din neant in viata de zi cu zi.
  Uranus in Berbec si intr-un sector al sanatatii,Marte ce emite energii negative din careul cu Mercur,ma determina sa va atrag atentia din punct de vedere medical,in special la raniri ori eruptii cutanate.
   Una peste alta insa,aceasta etapa a anului in care abia am intrat,ne indeamna sa ne imprietenim cu noutatile aduse de ceva mai vechi si sa acceptam schimbarea intr-un anumit domeniu de viata .Oameni din trecut pot reveni acum in calea noastra cu vreo propunere,niste eforturi depuse altadata pot fi readuse acum in prim plan,sunt doar 2 variante din cele ce se pot petrece.
   Ramaneti deschisi,flexibili si adaptabili!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu