vineri, 23 mai 2014

Miscare inversata sau mental rasucit?



    Despre Mercur retrograd am tot scris si voi mai scrie          
http://devorbacuastrele.blogspot.ro/2014/01/confesiunea-lui-mercur-retrograd.html   ,
 avand in vedere retrogradarea planetei de 3-4 ori pe an. In viitorul apropiat, retrogradarea va incepe pe 7 iunie si va dura pana pe 1 iulie.
  Sfaturile cele mai dese le veti auzi cam asa:"Hei,nu calatoriti! Hei,nu semnati contracte! Hei,nu faceti cununii! Hei,nu bagati mana in priza!"  Dar cum sa procedam si sa ne ferim totusi?Ca e vorba de atatea saptamani pe an!!! Bagam capu-n nisip,ca strutul,si asteptam sa treaca timpul? Asta chiar ar putea fi o pierdere a unei perioade favorabila,pentru ca la retrogradare,Mercur patrunde intr-o lume adanca si profunda...si pentru ca simtim cum ni se intuneca mintea,suntem obligati sa ne dezvoltam alte simturi,ca,spre exemplu,sa ne ascultam vocea interioara si sa privim lucrurile un pic altfel, din alta perspectiva...ori asta inseamna reevaluare, reformare, refacere,replanificare,reprogramare. Unele situatii au nevoie de atentia noastra de trei ori,pentru ca planeta va trece de tot atatea ori printr-un punct sensibil al astrogramei....dar chiar si asa,sa privim partea plina a paharului:  planeta nu ne da voie sa facem ceva important intr-un mod automat,ci ne obliga sa gandim de trei ori acelasi lucru ,ca sa nu ne scape ceva. In general ,Mercur impune fiecaruia anumite reguli de gandire,deci e strans legat de concepte,idei,comunicare, dar si tehnologia care ajuta la raspandirea informatiei. Iar intr-un timp de 3 saptamani de retrogradare ,episoade si aspecte ale vietii noastre vor fi in curs de revizuire,uneori chiar aruncandu-ne cu un pas inapoi. Ele sunt de fapt niste corectii ,iar universul decaleaza putin situatiile, oferindu-ne un timp de reorganizarea necesara.
  Ciclul acestei retrogradari incepe de fapt cu 23 mai,odata cu faza de pre-umbra(e gradul pana la care se va intoarce Mercur-24 Gemeni) ,cand Mercur se pregateste, incetinindu-si mersul,sa treaca de la vioiciunea de "tot inainte" de pana acum,la cea de "ma-ntorc din drum",de pe 7 iunie. Aceasta faza poate fi favorabila reflectiei,tehnicilor creative,exprimarii prin arta sau metode divinatorii intuitive.
   Cea mai buna atitudine care se poate adopta,pentru perioada 7 iunie-1 iulie,este aceea de non-reactie,si o implicare doar in colectarea de vesti,caci ele oricum vor fi intr-o continua miscare si schimbare.
  Dupa 2 iulie,impreuna cu trecerea planetei  la mers direct ,putem studia toate informatiile adunate pana atunci,le vom ordona,vom adauga putina diplomatie si...gata,pana pe 16 iulie ,lucrurile au toate sansele sa se indrepte  si sa mearga spre normalitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu