luni, 26 mai 2014

Bine-ai venit acasa,Afrodita!


   Daca luam in considerare lectiile primite in aceasta prima jumatate a anului,daca am descoperit ce anume trebuie inteles ca sa aducem echilibrul si rigurozitatea in viata noastra,daca am acceptat ca trebuie sa destramam ,sa risipim si sa reconstruim pe baze intelectuale si capacitate armonioasa de a comunica ,separand clar fanteziile de realitate,pe 29 mai ,cand Venus intra in zodia pe care o stapaneste,Taur,pe care o traverseaza pana la 23 ale lunii iunie,vin si oportunitatile de a gasi ceea ce ne multumeste,de a visa cu ochii deschisi,aducand emotiile in prim plan.
  Lenesa,tactila,pufoasa si magnetica,avand o foame disperata de apropierea celor dragi, Venus devine radianta si sclipitoare in lacasul ei generos. Vom face apel la traditii,obiceiuri in meniuri ,socializare,prietenii sau iubiri, modificari de aspect si tinuta,la tot ce ne satisface micile si marile dorinte,caci e crescut apetitul pentru tot ce inseamna placere ,iar cele 5 simturi sunt in alerta. Atentie insa la posibila dependenta de obiceiuri proaste ori preocupari exagerat de senzuale !
  Dragostea si romantismul pot avea un loc important in activitatile noastre, iar cand iubim sau ne iubim,o facem cu infocare,poate prea posesiv,pana la a ne trata partenerii sau partenerele ca pe niste obiecte ce ne apartin.
  Creste poate interesul si exprimarea prin intermediul artei,al muzicii in mod special,gandindu-ma ca zodia Taur face referire la gat,laringe,corzi vocale. Va fi poate o expansiune a productiilor de divertisment,de moda,artistice,de film,
  Financiar,tinem la banii,proprietatile si bunurile noastre,cautand produse practice,de folosinta indelungata si de calitate.Nu e exclus ca inflatia sa se reflecte in valoarea metalelor pretioase sau in articolele pentru femei,pornind de la cosmetice,si pana la aparatura speciala.
In functie de astrograma natala a fiecaruia dintre noi,unii isi vor manifesta caldura fata de jumatatea lor, altii vor fi dispusi sa plateasca pentru mici sau mari luxuri,sau poate daca isi vor tempera indulgenta,vor putea sa-si deschida cont de economii.Pentru unele persoane, potentialii pretendenti se pot simti irezistibil atrasi de ele,caci vor emana magnetism,altele isi vor decora casa,vor mari garderoba ori se vor implica in proiecte creative cu rezultate practice. Iar daca ne gandim si la placerile culinare ce ne vor da tarcoale,atentie la greutate!
  In prima saptamana de iunie cautam perfectiunea,denaturand poate sensul realitatii,dar cu toate astea vom putea da o expresie artistica viselor noastre.
  In cea de-a doua, putem intalni persoane speciale,caci soarta  ofera prilejul unora de a sfida orice logica,ori ne putem concentra pe nevoile altora. 
  De asemenea, in cateva din zilele acelei perioade(10-15 iunie),compromisul ori pierderea unui lucru sau persoane vor fi aspecte esentiale,tinand cont de legatura Venus-Saturn,iar in cea de-a treia saptamana a primei luni de vara poate creste popularitatea unora ori abilitatea oratorica a altora._16-20 iunie).
  In concluzie, ne putem bucura de indulgenta ocazionala a planetei,ne putem "lafai intr-un dulce abandon","ca pisica ce toarce la soare",dar nu trebuie sa inotam continuu,irosindu-ne  in ceata unei fantezii de zahar,pentru ca nu vom progresa deloc,caci o astfel de perioada e scurta. Trebuie sa ne bucuram de aceasta combinatie frumoasa planeta-zodie,mentinandu-ne si inaintand in acelasi timp pe calea noastra,constant,ferm si practic.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu