duminică, 18 mai 2014

ACTIUNE IN CURS DE REVENIRE.....


  Dupa o deplasare "de-a-ndaratelea" de doua luni si jumatate,Marte revine la mers direct in zodia Balantei, incepand cu 20 mai,continuandu-si drumul  in acest semn pana pe 25 iulie,un drum lung si sinuos de sapte luni.
 Planeta e intr-o zodie care doreste sa  atenueze din spiritul de luptator,curajul nebunesc,pasiunea,energia si actiunea pripita de cele mai multe ori,caci toate sunt reprezentante ale lui Marte si se simt obstructionate , deloc fericite. Atunci,cum se impaca aceste doua contrarii?Cum se poate ajunge la o relatie organizata si eficienta cu mediul inconjurator? Probabil ca exact asta ne-a invatat retrogradarea planetei in ultima perioada. Lectiile oferite ne-au determinat sa ne oprim putin din avantul nostru,chiar sa dam un pas-doi inapoi,actionand ca in fata unui  semafor rosu, si asta pentru a ne organiza mai bine,pentru a ne revizui planul de bataie,asa incat ,de acum incolo sa putem finaliza actiunile cu un minim de probleme. 
  Au actionat in drumul nostru obstacole,instabilitate in relatii,rupturi,micsorarea lui "prea mult" si a lui "prea repede",asa incat,energia lui Marte si echilibrul Balantei,reglarea dorintelor noastre cu necesitatile celor dragi, sa ne arate calea buna si corecta pentru ceea ce am dorit sa intreprindem,asa incat sa nu deranjam pe altii cu zelul nostru.
  Unda verde ce ni se va da odata cu intoarcerea planetei la mersul firesc, ne va ajuta sa finalizam calatoria implicarilor noastre din trecut,ramase in suspans, intr-un deplin echilibru intre propriul nostru ego si conexiunile familiale,sa aducem imbunatatiri vietii noastre si armonie in ceea ce a fost haos. 
 Tinem aventura in mainile noastre,trebuie doar sa invatam sa o folosim in deplina armonie cu cerintele Universului,sa observam lumea cu ochi de vultur razboinic ,dar cu inima de umanitar.
 Noile provocari ce vor incepe in iulie,cand planeta va trece pragul zodiei Scorpion si se va desfasura in deplinatatea fortelor,caci este coguvernator de semn,ne vor ispiti printr-un amestec de foc si impact emotional apos ,prin interactiuni explozive( despre care voi povesti atunci).

Domeniile de actiune tip Marte(pana in 25 iulie), pentru nativii si cei cu ascendent in :

BERBEC-relatii,parteneriate,contracte,dusmani stiuti,toate au nevoie de echilibru si armonie;




TAUR-e necesara obiectivitate la locul de munca,in relatiile cu subalternii,in organizarea activitatilor cotidiene sau legate de sanatate;




GEMENI-actiunea va fi axata pe creativitate,copii,placeri,iubiri sau speculatii;





RAC-e necesara gasirea confortului emotional in familie sau securitatea va fi asigurata de schimburi imobiliare;




LEU-atentie la drumuri scurte,la lamurirea relatiei cu cei din jur,inclusiv frati,ori puteti incepe un curs;




FECIOARA-reinitiere de actiuni legate de bani,bunuri,resurse si valori,dar si datorii;





BALANTA-actionati probabil asupra aspectului,personalitatii,rezistentei sau cresterii imunitatii;





SCORPION-ganditi legaturi ascunse,unele actiuni chiar evazioniste ori luati contact  cu evenimente legate de spiritualitate;




SAGETATOR-reporniti sa va indepliniti un vis ,o speranta,sau poate oscilati intre atitudini individualiste sau de grup;




CAPRICORN-activitatile va sunt legate de cariera,responsabilitati profesionale,relatii cu sefii,sau evenimente legate de unul din parinti;




VARSATOR-reincercari de examene,invatare de limbi straine,reluare de legaturi cu persoane de peste granita,evenimente ce tin de justitie sau filozofii de viata;




PESTI-pasiuni pentru secrete si mistere ale vietii si mortii,sexualitate,complexe,teama sau activitati legate de credite ori bunuri detinute in comun cu altcineva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu