duminică, 9 mai 2021

JUPITER ÎN PEȘTI (2021-2022)-PARTEA 1

   


   Daca tot ne aflam in perioada apropiata eclipselor, iar in general ele dezvaluie ceva important, as face si eu lumina pe unul din cele mai importante aspecte ale anilor 2021-2022...si anume, tranzitul lui Jupiter in semnul Pestilor, tipul de energie si variantele posibile in care vom putea fi influentati fiecare-n parte si toti impreuna in asta lume. Este un tranzit pe care Jupiter il va aborda de 3 ori din 14 mai 2021 pana in 20 decembrie 2022, asta datorita retrogradarii planetei.

   In primul rand Jupiter este o planeta sociala, ale carei energii de tip masculin extind tot ce ating....extind in bine sau extind in rau...Desi Jupiter este cunoscut in astrologie drept Marele Benefic, nu intotdeauna isi exprima binefacerea ci uneori ,in functie de aspectele astrale, poate avea o tenta saturniana, cu lectii grele pe care le poate oferi in caz de excese de orice fel , de optimism gratuit ,de judecati gresite sau de supra-aprecieri ale puterii.

   Jupiter de asemenea este, in calitate si de conducator al Sagetatorului, planeta celor care gandesc abstract, care evalueaza valorile, care se ghideaza dupa anumite teorii, credinte, ideologii, care se directioneaza spre o invatare superioara, care pot fi judecatori sau jurati, emitatori de legi, dar Jupiter poate fi si Judecata Divina.

   In aceeasi masura, Jupiter este conducatorul traditional al Pestilor, iar daca Sagetatorul apartine actiunii Focului si vrea chiar sa impuna directii, despre Pesti nu pot spune acelasi lucru. Pestii nu au nevoie sa fie lideri, caci ei stiu instinctiv cum sa alunece si sa creeze punti invizibile intre oameni complet diferiti.

   Asadar, important e ca Jupiter se va intoarce la casa lui pesciana, dupa aproape 12 ani de calatorie astrala prin intreg cercul zodiacal, casa in care n-a mai calcat din perioada 2010-2011. Dar si mai important este faptul  ca-si contopeste acolo fortele cu Neptun, celalalt conducator de Pesti. 

   Pe cat de interesante aspecte vom traversa in perioada urmatoare, pe atat de subtile si enigmatice vor fi influentele ce ne vor inconjura, deoarece semnul Pesti in sine e un semn al visului si fictiunii, chiar stapaneste o casa a celor mai mari secrete, al celui mai mare canal eteric prin care primim informatii.

   Pe de-o parte, ma astept la o masiva promovare a secretelor, la miscari politice secrete, la afaceri de spionaj, la afaceri cu droguri, la dedesubturi din zona medicala....dar in acelasi timp ma astept si la dezvaluiri si judecari de informatii scandaloase dinspre sectoarele amintite. Va fi probabil momentul perfect de actiuni bune sau rele pentru diplomati, pentru agentii secreti, pentru negocierile secrete, pentru averile obtinute prin metode ilicite, pentru razboaiele de culise, pentru concurenta neloiala, pentru tema epidemiilor si pandemiilor, pentru tema vaccinarii,  pentru masinarii si masinatiuni secrete inamice, pentru intrigi si calomnii, interceptari ascunse, rapiri, otraviri, inundatii, catastrofe pe mare, inclusiv cu probleme legate de mediu, accidente grave la intreprinderi cu activitati legate de petrol sau chimicale. Sa nu uitam insa ca Jupiter reprezinta si justitia, si am speranta ca va aduce la suprafata lucruri pe care le-am enumerat, pentru a fi judecate!

PS-Pentru ca mai sunt multe lucruri de spus despre incursiunea jupiteriana in propriul domiciliu,voi continua sa ofer informatii intr-un articol viitor. Asadar, ramaneti-mi aproape pe blog,dar si urmarind pagina mea de facebook!



5 comentarii:

  1. Mulțumesc frumos, cu mare drag 🥰🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, sunt pești cu ascendent în Capricorn abia astept sa se facă lumina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, sunt pești cu ascendent în Capricorn abia astept sa se facă lumina!

    RăspundețiȘtergere
  4. WOW!!!! RAR INTALNESTI ASA PREVIZIUNI....FIE CA LUMINA DIVINA SA INVINGA. MULTUMESC DOAMNA SI MULT RESPECT

    RăspundețiȘtergere