luni, 30 noiembrie 2020

Punct de cotitură la eclipse

    


   Doresc sa abordez azi, caci tot e eclipsa lunara, un subiect pe cat de sensibil, pe atat de important. Spun sensibil, deoarece cu siguranta unii dintre colegii mei astrologi nu vor fi in acord cu mine...iar aici ma refer la colegii care studiaza acelasi tip de astrologie ca mine, adica cea occidentala.Tema articolului meu este Culoarul(coridorul) dintre eclipse, o tema care a atras mai putin atentia in practica actuala a astrologiei occidentale, dar care e obligatoriu abordata in alte tipuri de astrologie. Pentru ca i-am studiat efectele in ultimii 3-4 ani, si am vazut cata forta au ele( vezi recentul culoar decembrie 2019-ianuarie 2020!-schimbari majore mondiale pe fondul conjunctiei Saturn-Pluto), am inceput sa iau fenomenul in calculul previziunilor mele.

   Deci, Culoarul eclipselor este perioada de timp dintre doua eclipse (stiut fiind ca ele vin in perechi), cel de acum cuprinzand intervalul dintre ziua eclipsei lunare (30 noiembrie), si pana in ziua eclipsei solare din 14 decembrie. E o perioada cu un fantastic potential energetic, o deosebita perioada karmica si care provoaca o hipersensibilitate deosebita, dar care starneste pe fondul ei in aceeasi masura actiuni cu consecinte pe foarte multi ani ,vreo 18. Fiecare Culoar e incarcat cu o forta unica ,rezultanta tuturor aspectelor planetare ale perechii de eclipse reprezentate.

   Cum spuneam,pe parcursul acestui interval de timp, absolut toti traversam Culoarul, psihicul uman e ultra-activat, doar ca persoanele senzitive simt mai mult decat celelalte aceasta greutate din eter.

   In acest rastimp, prin prisma a tot felul de situatii si evenimente care apar, unele chiar ciudate la prima vedere, Karma actioneaza cu o forta si mai mare. Ceea ce s-ar putea ivi acum in viata fiecaruia, ar putea avea legaturi karmice (colective sau individuale), fie de natura pozitiva, fie negativa. Situatiile se pot succeda intr-un lant, ca piesele de domino,indicand ca legat de asta exista ceva ce trebuie lamurit ...Karma pozitiva va fi indicata de un sir de evenimente-recompensa inaltatoare, iar cea negativa de ars va strange si va obliga, pana cand se vor lua masuri de curatare si purificare.

   Poate ca ar trebui sa luati aminte, ba chiar sa va notati, ce anume v-a dezechilibrat, a rascolit emotii mari( negative sau pozitive) in ultimele cateva zile si ce va starni in urmatoarele saptamani ...acolo evident ca exista ceva, iar daca determina reactii violente si bolnavicioase, trebuie luate masuri....Cat despre ceea ce se va petrece pozitiv, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun si merita sa continuati.

   Pe o perioada atat de stransa energetic, se poate de asemenea starni o noua Karma negativa pentru viitorul indelungat, asa incat e foarte importanta fiecare reactie si actiune pe care o vom face zilele astea, fiecare gand pe care-l vom transmite-n univers....Sfatuiesc asadar sa nu starniti un lant nou negativ, caci nu veti mai iesi de acolo! Spre exemplu, nu raspundeti provocarilor altora, pastrati-va calmul si tonusul pozitiv, faceti bine cat puteti, corectati-va erorile si atitudinile viciate, debarasati-va de ce va tine pe loc, nu porniti ceva de care va indoiti, nu va lasati manipulati daca vi se cere ceva ce-i in contradictie cu ce simtiti voi, nu faceti lucruri imorale, acordati atentie semnalelor corpului fizic si nu lasati bolile sa se instaleze pe deplin, nu va adanciti in depresie caci acolo riscati sa ramaneti, tineti subtil sub observatie membrii labili psihic din familie sau orice persoana draga pe care o stiti sensibila, invatati sa acceptati si sa iertati( nu sa va intoarceti , ci sa mergeti cu intelegere mai departe pe drumul vostru), nu va lasati stapaniti de orgolii, trufie sau dorinte de razbunare, nu raniti si nu faceti rau prin cuvinte, fiti adeptii pacii si armoniei!

   Una peste alta, nu uitati, caci acum se poate declansa un program karmic cu durata de peste 18 ani! Daca se comit erori, ele nu mai pot fi reparate si vor avea consecinte imposibil de imaginat acum.

   Dar daca ne vom conduce viata si comportamentul fara mesaje negative, daca vom lua atitudine responsabila, fara panica sau resentimente, daca suntem decisi sa ne analizam comportamentul si propriile reactii, sa acceptam invatarea lectiilor daca le primim, atunci avem toate sansele sa beneficiem in urmatorii 18 ani de sustinere si deschidere astrala.

   Revenind strict la aspectele eclipselor de acum, ambele activeaza axa Gemeni-Sagetator,finalul primului decan, respectiv inceputul ultimului decan. Nativii care au in harta natala deja activate aceste zone( cu planete sau alte puncte virtuale importante),plus activate zodiile mobile, dar si Leu si Rac, vor resimti din plin schimbarile pe care efectele eclipselor le-ar putea declansa. Ceilalti, vor resimti indirect ,prin ceea ce se petrece acelora din preajma lor. De aceea, va sugerez cateva sfaturi-

-atentie la informatii si detaliile lor!

-grija la ce semnati!

-evitati disputele verbale sau impunerea ideilor voastre altora!

-nu provocati si nu va lasati provocati!

-nu inselati, nu faceti promisiuni desarte!

-reglati relatiile cu fratii sau cu alte persoane din mediul vostru apropiat!

-grija la calatorii si la starea masinilor si utilajelor manevrate!

-atentie la relatiile cu strainatatea!

-evitati bautura in exces sau stupefiantele, si de asemenea, aveti grija la soferii sau pietonii sub influenta lor!

-atentie la platile online, la cursul banilor virtuali si la documentele importante stocate cu noua tehnologie!

-ramaneti in starea de veghe daca lucrati in sistemul de educatie, daca sunteti cursanti sau profesori, copii sau tineri! La fel pentru domeniul juridic, dar si cel creativ ,de arta manuala sau orice ar putea tine de comert, publicitate, mass-media, zona de transporturi, drumuri, retele, infrastructura.

-informati-va,studiati, analizati si cascati bine ochii pe cine puneti stampila!-caci tocmai mi-am amintit de Alegerile de la noi....wow!- se poate declansa si aici o karma pe 18 ani... 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu