sâmbătă, 6 octombrie 2018

EU prin ochii ALTUIA


   Gradul 15 Balanta activat o sa dea tonul actiunilor din urmatoarele 2 saptamani. Luna Noua, a carei faza exacta va fi pe 9 octombrie, aduce in primul rand noutate in felul de a privi relatiile si parteneriatele, fie ca-s de afaceri sau colaborare, fie ca-s de cuplu, fie ca e vorba de procese. Incepem ceva nou sau transferam o veche conexiune pe un alt nivel? Revin probleme pe care le credeam rezolvate sau ne descoperim pe noi prin ochii altora? Indiferent ce se va petrece, invatati sa ascultati si celelalte opinii, luati aminte la persoanele ce va apar in cale, caci doar asa va autodescoperiti, doar asa o sa va vedeti propria identitate. Simplu nu va fi, pentru ca orice incercare de rezolvare si echilibrare a situatiilor poate provoca reactii si contra-reactii, poate lupte de suprematie, poate ni se vor forța limite, poate ni se vor impune lucruri, poate vom fi santajati...dar  poate asa se va taia răul de la rădăcină. Oricum, dorinta de a lua atitudine exista, caci trigonul cu Marte inca energizeaza.
 Careul dintre Luna Noua si Pluto,legatura dintre retrogradarea lui Venus(guvernatoare de Balanta) aflata in Scorpion si Pluto (guvernator de Scorpion), vor aduce asperitati in incercarile de netezire de drumuri si consensuri.
   Interesant este ca Luna Noua se formeaza pe casa 1 ,neexcluzand din efectele sale subiecte legate de sanatatea corpului fizic, pe langa acelea referitoare la caracter, de evolutia noastra, de modul in care aratam, de modul cum incepem sa pornim lucruri. Pentru unii poate ca niste conflicte vor afecta atat de tare, incat sa aiba in timp repercursiuni iremediabile asupra organismului.
  Inconjunctia Luna Noua-Neptun face inacceptabile viciile, autocompatimirea, falsa credinta in spiritualitate, empatia, visarea, sacrificiul, idealismul ,venind cu confuzie asupra identitatii noastre, cu scadere a stimei de sine, cu mari compromisuri din aceasta cauza si, bineinteles, cu problemele care pot rezulta de aici. Sensibilitatea fizica față de realitate va creste si poate indemna nociv spre multe forme de dependenta, spre decizii de neinteles nici pentru noi macar, spre energii absorbite ca un burete de la altii..
   Desi careul cu Pluto este aducator de turbulente, mie personal mi se pare cu atat mai periculos aspectul dintre Luna Noua si Neptun, cu cat trigonul Venus-Neptun ne face mai optimisti si mai increzatori in nebuniile noastre de actiuni...Fata Morgana...
   Posibil ca, pe de-o parte,unii sa realizeze o opera de mare arta, dar cu ce pret?...se stie ca si Neptun, si Venus, patroneaza talentele...exact acea arta dumnezeiasca...Spre exemplu, marele arhitect spaniol, Gaudi, a avut un astfel de aspect intre Luna si Neptun. Opera sa e unica si in acelasi timp supranaturala, influentata de natura si religie. Insa o boala parsiva, autoimuna, dar si un regim impus nepotrivit vegetarian, l-au subrezit in timp pe marele artist. In iubire a trait de asemenea intr-o mare iluzie, caci in realitate s-a identificat cu arta sa,ramanand singur. Mai mult decat asta, intreaga realitate a vietii pamantene era imposibil de descifrat pentru Gaudi...atat de patrunsa ii era mintea de lumea lui neptuniana, incat a fost lovit de tramvai in timp ce se indrepta spre biserica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu