miercuri, 1 iulie 2015

Somnul natiunilor....



  Hmmm!!! O Luna Plina la 9 grade Capricorn(cardinal),in apropierea lui Pluto, in opozitie cu Marte si in aspect negativ cu Axa Destinului,chiar imi da emotii in privinta linistii in lume...parca totul mocneste,parca totul sta iar pe un butoi cu pulbere,parca terorismul isi recruteaza din nou adepti, parca se pregateste ceva agresiv pe termen lung...aceasta Luna Plina pare-mi-se ca un punct de cotitura karmic,cu atat mai mult cu cat se spune ca ea marcheaza mijlocul efectelor de eclipsa din aprilie.
  Aspectele planetare despre care aminteam la inceput, pot constitui ,sub actiunea imprudentei si furiei induse de Marte,teme de agresiune,revolta,viol ,incendii sau razboi in colturile natiunilor aflate sub incidenta directa a efectelor astrale. 
  Sextilul ca aspect pozitiv al Lunii la Neptun probabil ca va favoriza gruparile gen ISIS,care-si vor mari numarul de adepti in special din randul tinerilor(Mercur) si femeilor(caci Luna Plina ofera vulnerabilitate feminina) prin ideile extremiste carora le vor face propaganda exagerata pe toate retelele de socializare banuiesc (Uranus in relatie cu conjunctia Venus-Jupiter).
  Atitudinile guvernantilor lumii vor fi ineficiente,caci Saturn e retrograd si fara implicare in secventa Lunii Pline de acum. Poate ca cea mai eficienta metoda de a incerca sa se combata aceasta tendinta cu pregatiri pe mai tarziu,ar fi o comunicare directa cu tinerii si o accentuare a valorilor sociale pozitive. E cam tot ceea ce permite harta momentului ca rezolvare a ceea ce se pregateste.
  IndividuaI de asemenea, cam tot ce a aparut problema in parteneriate si relatii de orice natura,din aprilie incoace ar putea sfarsi sau atinge apogeul in urmatoarele 2 saptamani,ca de altfel si ceva ce a inceput prin jurul lui 16 iunie. Conversatiile calde si prietenoase,ideile originale si sentimentele frumoase vor fi singurele variante de rezolvare a tensiunilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu