miercuri, 11 februarie 2015

SURPLUS ENERGETIC IN PESTI


   In noaptea de 18 spre 19 februarie se formeaza faza de Luna Noua pe gradul zero Pesti.(unii colegi afirma ca e grad 29 Varsator,eu insa imi pastrez opinia si studiez gradul Pestilor pentru Romania,desi, datorita diferentelor de ora,in alte tari se formeaza pe Varsator).
   Dupa cum stim,de fiecare data si fiecare Luna Noua indeamna spre un alt avant ,spre o noua cale,un nou proiect ori o noua forma de adaptare. Iar acum ne cufundam in Pesti. Neptun si Chiron, deja acolo de cativa ani,isi completeaza acum vibratiile cu  planete personale(Soare,Luna,Venus si Marte), aducand la 6 numarul de elemente din acest sector zodiacal si ridicand enorm nivelul de intelepciune spirituala,mistica si de introspectie,odata cu constatarea "cata apa in jurul nostru !!!" Zodia Pesti atat de aglomerata, capata un surplus energetic si ne aduce in contact cu inspiratia noastra ,cu intuitia si iluziile noastre,cu asteptarile noastre de dragoste si nemarginire,cu lipsa noastra de limite,dar si cu dependentele noastre emotionale.
   Obositi si usor confuzi ,nesiguri si aproape diluati in oceanul de apa,rolul nostru este sa ne pastram viziunea asupra unui viitor diferentiat de ce am trait pana acum,asa cum il solicita de atata vreme Uranus in Berbec. Si sa nu uitam de careul cu Pluto,avand influentele active si continuand distrugerea de sisteme invechite si schimbarea radicala a ambitiilor din trecut!
   Urmeaza un nou ciclu de viata pe care trebuie sa-l acceptam neconditionat caci inima noastra e cea mai mare forta acum,iar vindecarea noastra va sta in iubire,compasiune si conectare la lumi invizibile. A avea incredere in Dumnezeu,a avea incredere ca se va face dreptate, sunt atitudini care ne ajuta,caci Ascendentul momentului in Sagetator,dar si guvernator al Pestilor, vor face din Jupiter un aliat puternic,un ajutor in forta care incearca sa medieze Axa Destinului. Lasand egoismul si laudarosenia in spate,sa ne indreptam cu generozitate si inima deschisa spre viitor,sa acordam o sansa creativitatii noastre si sa lasam copilul din noi sa -si spuna parerea,sa devenim profesori buni pentru altii si sa avem incredere in Justitia Divina!
  Mercur in mers direct in Varsator permite sa intelegem mesajul momentului, contribuie la exprimarea cu claritate a ideilor noastre si la constientizarea ca mai avem multe de invatat de aici inainte. 
  Saturn pe Ascendent ne ofera si timpul necesar pentru aceasta ,cu conditia sa fim fideli convingerilor noastre de schimbare,dar si sa acceptam ideea ca atitudinile gresite din trecut au acum plata lor,fara de care nu ne putem purifica si elibera sa mergem mai departe.
   Intimitatea noastra e de dorit acum,impreuna poate cu un grup de suporteri din familie,care sa ne ridice moralul atunci cand devenim vulnerabili. De asemenea este nevoie de o curatare profunda a spatiului nostru personal ,chiar daca va trebui "sa demolam cateva ziduri",ori  "sa ne mutam" cu totul.
   Luna Noua aduce de obicei o stare de spirit ce dureaza aproximativ doua saptamani....acum vom avea o prelungire particulara ,in asteptarea eclipsei din martie,ce se va forma tot in Pesti si despre care voi vorbi la vremea respectiva. Abia dupa acest aspect vom putea spune ca ne lansam in febra focului aprins al Berbecului,cand echinoctiul de primavara o sa initieze o alta runda de an.
   Revenind la tema actuala a articolului meu,vreau sa stiti ca,desi in aceasta etapa exista sansa de a ne schimba proiectele si optiunile ,atitudinea mentala face toata diferenta pentru optimizarea lor.
  O Luna Noua puternica dar vulnerabila in acelasi timp ,pe un grad deosebit ,zero,poate contribui pentru unii nativi la trecerea de la calmul cu care a inotat pestele pana acum,aproape apatic ,spre tumultul cu care se va afunda in emotiile violente si haotice ale unei ape involburate,pe care, prin reactiile lor, ori o vor purifica ori o vor transforma  in mâl. Cea mai dificila sarcina ce le revine este aceea de a invata sa isi stabileasca limitele,propriile granite,fara a incalca legile vietii.
   Altora,scufundati intr-o suferinta mai mare decat s-ar impune ,momentul le va lansa intrebarea, daca in aceasta cufundare in partea intunecata a vietii,exista macar putina satisfactie ?Nu cumva ,un pas inapoi ,ii poate salva de la ideea utopica de a deveni salvatorii lumii prin sacrificiul suprem?Doar asta sa fie mantuirea lor viitoare? Credeti ca Ego-ului ii va pasa de sacrificiul nostru incat sa uitam de momentul prezent? Nicidecum...Ego-ul se hraneste din propria-i glorie.
   Exista nativi ce vor considera ca le e imposibil sa se ancoreze la realitatile vietii si au tendinta de "a se refugia " in paradisuri artificiale,vicii,de a se victimiza si a nu-si asuma responsabilitati si a da vina pe cei din jur pentru suferintele lor. Ar fi bine daca,depasiti de situatie,ar solicita ajutorul celor care ii iubesc neconditionat. Dar atentie cui se confeseaza si pe cine considera "guru" sau "mesia" lor!
   Iar pentru ca fiecare dintre noi are un sector al semnului Pesti in astrograma,cu totii vom avea impulsul de a  echilibra visele si iluziile vis-a-vis de realitate,in ideea acceptarii faptului ca orice are un sens ireal si cosmic,chiar daca intelegerea mentala e deficitara pentru ca suntem limitati.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu