vineri, 28 noiembrie 2014

Explozii in zone fierbinti


  Ne apropiem de implinirea ultimului careu Pluto-Uranus din acest an. Aspectul ce se perfecteaza in ziua de 15 decembrie,la gradul 12 deja se resimte ca o continuare a tensiunilor care si in aprilie acest an au apasat pe zodiile cardinale. Va trebui sa ne obisnuim si sa acceptam intensitatea energiilor ,caci influenta va dura pana in martie 2015,deci inca 4 luni. Este al saselea si penultimul aspect de cuadratura intre aceste doua planete "grele" ca importanta astrologica,si poate cel mai lung ca timp de actiune....de-a lungul urmatoarelor luni aspectul se va mentine doar la diferenta de 1 grad,accelerand constientizarea faptului ca ceva vechi a fost sters definitiv din calea noastra.
  Detonarea finala va avea loc pe 17 martie 2015,dupa care Uranus din Berbec se va indeparta usor de Pluto din Capricorn; insa pana atunci,urmatoarele luni vor fi agitate si inflacarate cu precadere intre gradele 11-15 cardinale,adica al doilea decan al semnelor Berbec,Rac,Balanta,Capricorn.
  Probleme sinuoase vor fi scoase la suprafata iar confruntarea cu ele va produce scantei....in acest context, viteza si modul nostru de reactie la stimuli si factori externi vor netezi asperitatile unui  nou drum cu  incheierea definitiva a unui capitol din viata noastra. La bilantul anului viitor fiecare dintre noi poate constata ca intr-un anumit sector, nimic nu mai e ca inainte de 2012.
  Va sfatuiesc sa fiti precauti si prudenti in decizii de schimbare si,inainte de orice,sa va raspundeti cu sinceritate voua insiva "de ce vreti sa faceti asta?" Iar daca motivul este pura incapatanare sau obsesie,nu va grabiti deoarece Uranus,cautand rapid progresul,va omite finele dar importantele detalii ...in plus,cand ceva se schimba radical si repede,se poate distruge definitiv ceva vechi ,traditional si valoros.
  Inclusiv mondial e dificila orice incercare de a face pace intre eliberatorul  revolutionar Uranus si ciudatul controlor cosmic Pluto .In timp ce una din planete sapa adanc si vrea trasformare practica profunda pas cu pas, cealalta, infierbantata in Berbec,actioneaza in salturi si pe neasteptate,imprastiat si confuz,fara o cale stabilita si planificata inainte.....astfel,am putea asista la o confruntare dura intre o veche garda  si un aparator infocat al autonomiei si drepturilor individuale.
  Pluto in Capricorn face referire la manipulare inclusiv in lumea interlopa unde conflictele ar putea escalada.
  Sau Uranus,orientat social, poate fi reprezentantul noii tehnologii iar retelele de socializare pot aduna ad-hoc multimi revoltate.ori evenimente de strada vor fi aduse la cunostinta mai curand de participanti individuali decat de media sau fortele de ordine. Avem deja exemplele din lumea araba,dar si cele din Europa.
  Sunt doar cateva din variantele  ce le-ar putea aduce acest careu ... continua schimbarea-n lume,structuri vechi deja s-au prabusit ori sunt in curs de (guverne,piete financiare,imobiliare,sisteme medicale) ,pentru ca unii s-au saturat de cele vechi,iar altii se tin "cu dintii" de ele.
   Si filmul continua.....

   Cititi si:

http://devorbacuastrele.blogspot.ro/2014/03/totul-in-continua-transformare.html





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu