vineri, 20 ianuarie 2023

2023 și energia Iepurelui de Apă

 



  În acest ultim decan de ianuarie 2023, odată cu Luna Nouă-n Vărsător, se schimbă și tipul de energii conform horoscopului chinezesc, energii valabile până-n februarie 2024.
  După un 2022,an de Tigru sălbatic așa cum i-am simțit cu toții colții și atacurile războinice, ajungem în Anul Iepurelui de Apă, unul care ar trebui să fie ori mai blând, ori cu energii și acțiuni ascunse,dar  care să ne permită puțină retragere, puțină odihnă, măcar cât să ne lingem rănile.
  În realitate, iepurele în sine este o creatură iubitoare, blândă, delicată, pufoasă și armonioasă, care are grijă de urmașii săi. Iar când își manifestă grija, știe inclusiv să se folosească de dinții lui ascuțiți. Asta nu înseamnă că are sau își construiește întotdeauna o viață liniștită, mai ales dacă e înconjurat de dușmani și e nevoit să aibă urechile la pândă pentru a mirosi momentul de luat tălpășița.
  Iepurele e un semn liniștit, optimist, cu o imaginație bogată, însă arareori pragmatic pentru a acționa ca să-și îndeplinească visele. Mai mult decât atât, poate cădea în capcana propriei naivități, devenind țintă ușoară pentru răuvoitori. Influențați de asemenea caracteristici ale acestei zodii, pentru a avea un an măcar acceptabil va trebui să învățăm calmul și arta negocierii, va trebui să ne stăpânim pretențiile exagerate, să acționăm pentru confortul personal și al familiei, să ne apărăm ce cu trudă am obținut până acum. Siguranța și starea de bine trebuie să fie cele mai mari valori de care să ținem cont și pentru care să acționăm cu prudență dar hotărâre, știută fiind frica proverbială și de umbra lui a acestui animal.
  Va trebui profitat de experiențele din ultimii ani pentru că, dacă ele vor fi privite cu încredere și optimism, pot aduce valoare, creativitate, artă și bun gust în sectorul profesional și bineînțeles, odată cu asta vor crește câștigurile măcar cât să se poată face față puțin schimbărilor dramatice din societate.
  Anul Iepurelui poate avea legătură cu magistrații și domeniul în care ei activează, iar acolo vor veni modificări, poate începe o vastă reformă judiciară de care toate națiunile au nevoie.
   În concluzie, nu va fi un an perfect, ne va da ceva emoții, și nici n-are cum altfel, ținând cont de marile transformări ale anilor precedenți. Însă poate fi un an în care, deși lent, se poate înainta pe calea progresului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu