duminică, 14 aprilie 2019

LUNA ROZ


    Luna Plina a carei faza exacta se formeaza pe 19 aprilie,va activa axa Berbec-Balanta si va fi cu atat mai importanta cu cat este a doua oara in acest an cand are ceva de comunicat in aceste sectoare.       Cunoscuta sub numele de Luna Roz,ea joaca rolul ei in traditia crestina ,determinand data de sarbatorire a Pastelui catolic.
  Luna in Balanta doreste armonie in relatii, stabilitate, iar pentru aceasta problemele importante ar trebui lasate la dospit 2-3 zile inainte si dupa faza exacta, pentru a nu strica pacea interioara. Posibil sa vi se ceara mult din exterior,iar voi sa simtiti nevoia sa rabufniti.Drept e ca se impune o manifestare de sentimente bune-rele cum or fi ele,insa tineti cont de alegerea momentului, a tonului,a cuvintelor, caci Luna tranziteaza casa comunicarii.Altfel, daca mai adaug si gradul de final 29, o sa va treziti ca, din lucruri marunte, unele datorate unui Ego inflamat (ascendentul momentului este in Leu si Soarele in Berbec) se poate isca o tensiune care va rupe legaturi chiar si cu fratii.
  Calatoriile au nevoie de prudenta maxima, comertul, zona de educatie, massmedia, publicitate, investitiile si imprumuturile la fel, nu mai spun de tendinta unora de a miza pe sansa, inclusiv jucand sume mari la jocuri de noroc.
 Tripla conjunctie malefica Saturn-Pluto-NS din casa sanatatii atrage atentia la functionarea organismului, poate reactiva boli mai vechi sau poate facilita aparitia unora ca urmare a obiceiurilor proaste de altadata. Nu recomand operatiile in general,si cele estetice in special, dar recomand in schimb metodele de detoxifiere a corpului.
   Organizati-va bine micile sarcini cotidiene si nu va inhamati sa le faceti singuri pe toate!
  Cascati ochii si ascutiti auzul daca lucrati in echipa, dar si atunci cand va indepliniti sarcinile de munca... pentru ca o mica neglijenta si siguranta gratuita de sine va poate costa!
   Nu semnati in saptamana ce se apropie noi contracte,inca  nu depuneti CV pentru schimbare de job caci aveti toate...nesansele ca munca viitoare sa fie multa si  prost platita!
   Avertismentele mele sunt valabile in special pentru nativii nascuti in ultimii decani de zodii cardinale plus semnul Leu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu