marți, 23 august 2016

Directii indoielnice de eclipsa


   Eclipsa inelara de Soare ce se formeaza la gradul 9 Fecioara , pe 1 septembrie  si nu va fi vizibila pe teritoriul tarii noastre. In schimb,timp de 3 luni de acum incolo,si-ar putea manifesta energiile in tari ca Brazilia,Rusia,Turcia ,Iraq sau Arabia Saudita,precum si in altele ca ele,aflate sub tutela mercuriana ori cu semnul Fecioarei accentuat,dat fiind Mercur,guvernator de eclipsa.De asemenea,acolo unde eclipsa are vizibilitate mare,pot avea loc evenimente importante. Vizibilitatea va fi din diferite locatii ale Africii ,din Madagascar si zone ale Oceanului Indian si Atlantic. 
  Individual, persoanele cu primul decan de zodii mobile active ( Fecioara,Pesti, Gemeni, Sagetator) , vor resimti efectele mai intens.
 In general, o eclipsa de Soare ne traseaza noi directii pe care sa pornim in sectorul de viata activat ,dar asta nu inseamna ca toti vom reusi sa obtinem rezultate benefice.
  Graficul momentului sugereaza energii aducatoare de provocari si teste de trecut, iar pentru ca Saturn e in careu cu perfidul Neptun in continuare,posibil sa asistam la cresterea temerilor si depresiilor, aduse pana la paroxism. Cat adevar si cat fals in motivele acestei frici de viitor,e greu de stabilit acum. A actiona in pripa si sub influenta emotivitatii crescute inseamna de fapt a complica lucrurile. Semnul eclipsei,ca de altfel si guvernatorul ei aflat in mers retrograd tot aici ,indica o intoarcere la chestiunile si stilul de baza,simplu, organizat si bazat pe efort zi de zi. Nu incetati sa sperati intr-o luminita cat de mica pentru viitor,si nu o spun gratuit...indiferent de sentimentul de pericol din aceasta toamna,chiar spre sfarsitul anului  vom intrezari acea raza de speranta ,prin aspectul pozitiv dintre Saturn si Uranus,intre conservatorism si schimbare.
  Ceea ce aflam  perioada asta e pus sub semnul intrebarii ,caci Soarele este in opozitie cu Neptun care-i va aduce pe unii la stadiul de victime. Si pentru ca stim asta acum,ar fi bine sa ne luam cateva masuri de precautie...principala povata pe care v-o ofer ar fi extrasa din frazele : "Nu tot ce zboara se mananca...nu tot ce sclipeste e aur..."
  Evenimentele  nu vor fi usor de traversat,caci Saturn avertizeaza cu blocaje si restrictii , oricat isi doreste Marte sa actioneze. Probele de caracter,rabdarea,neasumarea aiurea de riscuri,calmul in reactii si concentrarea pe efort,toate insumate reprezinta cheia  cu care vom evita pierderile.
PS-grija si la sanatate,caci semnul gazda al eclipsei e strans legat de acest sector!

Un comentariu: