sâmbătă, 5 aprilie 2014

DANS CARDINAL


  Poate ca cel mai important aspect al anului il reprezinta  implicarea careului Pluto-Uranus(despre care tot vorbesc in ultimii ani)in alte aspecte cu planete grele(doua unghiuri de 180 grd si 4 unghiuri de 90 grd),si formarea impreuna a Marii Cruci Cardinale,de care cu siguranta ati tot auzit. Configuratia devine exacta in a treia saptamana de aprilie,insa efectele se simt si inainte,si dupa implinirea unghiurilor,inclusiv in luna mai. In joc sunt planete ca Uranus in Berbec(socant,neasteptat si exploziv,implica noua tehnologie,aviatie) ,secondat la o mica distanta de Mercur(transport auto, comunicare mobil,net,mass media, tineret) ,Pluto in Capricorn(putere, transformare, regenerare dupa distrugere,energie,nuclear, spionaj,societati secrete,crima organizata,catastrofe,unele chiar provocate de om),Jupiter in Rac(familie,bani,casa,religie, expansiune, tara, straini),si Marte retrograd in Balanta (conflict,actiune din umbra , militar) si inclusiv Luna va fi declansator atunci cand va face conjunctia cu Pluto.
  Noi,astrologii,deja stim si am comunicat prin toate mijloacele, ca acest aspect va aduce mari schimbari in lume,transformari ce vor implica mase mari de oameni,multi dintre noi asistand sau fiind direct implicati in experiente colective. Faptul ca aceasta geometrie planetara se deseneaza in semne cardinale,inseamna ca ne asteptam la evenimente semnificative si imediate: Berbecul are de-a face cu vointa personala,Balanta cu relatiile si toate tipurile de parteneriate ,dar si cu procesele juridice ori cu dusmanii stiuti,Racul cu instinctul dominator,traditii,trecut,istorie,iar Capricornul cu  afaceri,pozitie sociala si e legat de pamant in sine.
Insa in toata tevatura asta ,nu se putea sa nu existe si o raza de lumina si speranta si iubire,ce vine prin aspectele pozitive pe care le face Venus cu Jupiter si Saturn,desi alaturarea de Chiron impune sacrificii ,macar financiare,facute de toti,iar spiritual, se va remarca  o mare compasiune pentru cei saraci.
  Poate ca un eveniment deosebit va iesi la interval,insa aspectul astrologic,completat si de eclipsele din aprilie, va aduce o succesiune de alte evenimente,in finalul carora,peste cativa ani,lumea nu va mai fi aidoma ca azi.
  In particular,persoanele care vor resimti din plin efectele vor fi cele cu marcaj pe zodii cardinale,gradele 10-14 (cele despre care am spus ca formeaza aceasta cruce).Celelalte vor simti si ele efecte,dar prin prisma altora.
In general  e foarte greu sa stii cu exactitate cum va afecta un tranzit fiecare individ,pentru ca,mie una,astrologia nu imi prezinta clar si comportamentul persoanei,ci doar eventual tendinte pe care le pot depista din astrograma natala,asta daca persoane reactioneaza aproximativ in aceeasi maniera mereu,lucru de care ma indoiesc caci,odata cu varsta si cu experientele vietii,persoana sigur a invatat ceva din lectii. 
Insa va pot oferi explicatii,asa incat voi sa intelegeti aceste tipuri de energii,de unde vin si incotro se indreapta in harta voastra personala,ce anume solicita ,asa incat sa le constientizati. Dar modul in care alegeti sa lucrati apoi cu ele,va priveste,caci veti avea de ales: ori lucrati cu vibratiile la un nivel constient creativ,ori va victimizati si dati vina pe astrele "mele". 
  Iar daca va  veti simti presati de ceva,nu-i exclusa tendinta de a reactiona impulsiv si a lua masuri extreme.Nu e momentul sa actionati,ci mai degraba sa va puneti si sa va raspundeti la intrebari despre tot ce se intampla.Aveti noi dorinte dupa o adevarata criza de identitate,e intr-adevar momentul sa luati act de ele.Nu detineti insa toate informatiile acum,nu aveti toate raspunsurile,ci e bine sa faceti alegeri abia dupa ce Marte revine la mers direct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu