joi, 13 februarie 2014

Amplificare si expansiune


  Din 16 iulie 2014 (ora 13,07),tiptil-tiptil, Jupiter isi face iesirea din scena Crucii Cardinale,parasind zodia Racului si abordand-o pe cea a Leului,pentru o perioada de 13 luni,pana pe 11 august 2015. Probabil ca aceasta este o veste buna(si pentru comunitate,si pentru fiecare nativ in parte), dupa o lunga perioada de vesti contradictorii,dupa o lunga perioada de stres si nervozitate,de evenimente care mai de care mai terorizante,la care si-au adus din plin contributia planetele de pe axele cardinale(Berbec-Rac-Balanta-Capricorn). Ciclul lui Jupiter in Leu aproape ca mai curata din efectele crizei fortate de ultimele doua faze ale careului Pluto-Uranus(din aprilie 2014 si martie 2015),aducand pur si simplu un suflu de recuperare dupa ce ne vom  "linge ranile",un prim pas catre o expansiune puternica in viitor.Sa nu uitam ca Jupiter reprezinta puterea si abilitatea noastra de a ne integra social si spiritual.
  "Tehnic" si din punctul meu de vedere ,principalele aspecte dinamice pe care le va face Jupiter in Leu de-a lungul tranzitului in zodie, vor fi cu Uranus( in septembrie 2014 ,in martie si iunie 2015) si cu Saturn(in martie 2015),fiind vorba de trei trigoane si un careu.  Si probabil ca cele 3 aspecte pozitive cu Uranus vor influenta mai mult lumea afacerilor decat pe noi ,in particular,ca indivizi,aducand oportunitati,deschizand usi blocate,si reusind astfel  o eliberare a cailor spre ascensiune.
  Referitor la careul Jupiter-Saturn,el este doar o faza dintr-un ciclu (probabil financiar si legislativ)care a inceput in luna mai 2000,pe zodia Taurului.Acum pot spune ca vom asista la o perioada de scadere pana la sextilul dintre cele doua planete,cu aspect exact in august 2017,dupa care va urma o perioada de stagnare pana in decembrie 2020,cand va incepe alt ciclu pe zodia Capricornului.
  Revenind la careu,el se va forma de doua ori in 2016(martie si mai),cand inclin sa cred ca va influenta structurile administrative,politice si financiare ale batranului nostru continent,cu accent pe moneda euro sau pe politicile de somaj. Nu-i exclus ca dupa 2020 ,la urmatorul ciclu,sa avem in fata o Europa mai sudata si mai completa politic, poate cu o suprematie a Germaniei. Spun a Germaniei pentru ca harta reunificarii acestei tari,harta ridicata pe 03.10.1990 la Berlin,il are pe Jupiter in Leu,iar acum vom asista la o intoarcere a planetei in aceeasi pozitie ca la "nastere". Sa fim sanatosi si om vedea!:))
  Trigoanele cu Uranus vor actiona sacadat,influentand de la caz la caz , tinand cont si de perioadele de retrogradare ale lui Jupiter.  
  Semnul Leului,un semn de vara,un semn estival, e considerat o revelatie a luminii,iar un vizitator ca Jupiter (Zeus),  nu poate fi decat de bun augur,caci poate regenera,de la pielea arsa de soare,si pana la gandurile optimiste de vacanta. Manifestarile concrete in viata fiecaruia sunt vaste,insa in contextul vremurilor actuale,Jupiter in Leu tinde sa aduca lumina,de la o recunoastere a eforturilor,si pana la o anume exprimare de intentie a unora prin forta demonstrativa.Astfel,multora din cei care au simtit ca lupta pentru o cauza pierduta, le va reveni bucuria si optimismul prin niste schimbari care ii vor lua pe neasteptate,caci Leul poate reprezenta un ghid,un profesor,o autoritate,iar Jupiter aduce crestere si expansiune pentru tot ce intalneste in cale,astfel incat aceasta alianta intre zodie si planeta ar putea simboliza succesul,faima sau iesirea dintr-o criza de viata. 
  Atrag insa atentia  la eventualele excese pe care le poate aduce Jupiter in Leu,la posibilele comportamente inadecvate,de la pretentii nejustificate,pana la crize de vanitate sau narcisism,iar pentru ca planeta poate amplifica si binele,si raul,grija la sanatate,la modul de alimentatie,la ingrasare inclusiv,la orice fel de exagerare.
  Pentru cei care doresc sa investeasca,sa se reorienteze,sa deschida o afacere,sa avanseze intr-o functie, vin perioade favorabile Sa nu uit si dragostea de familie,de cuplu,de casa,toate ar putea fi influentate,in functie de asezarea planetelor la nastere.Nu exclud opinia ca triplicitatea de Foc, Berbec-Leu-Sagetator ,ar putea resimti mai intens pasii lui Jupiter,corelati cu astrograma natala,dar si eventual Pestii,cu Jupiter coguvernator...deci toti nativii din zodiile enumerate,cei cu ascendent in respectivele zodii,ori cei care au sectoarele respective accentuate...si nu suntem putini aceia....
  Iar daca veti dori sa stiti concret cum anume sunteti pe cale de a evolua,nu ezitati sa ma contactati pentru un studiu personalizat !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu