duminică, 30 decembrie 2018

LUNA ECLIPSATA IN LEU


    Deoarece anul 2019 se apropie cu pasi repezi, sa ne pregatim psihologic de 5 eclipse care se vor derula pe parcursul lui, pentru ca deja se stie despre energia puternica pe care o transmit si care aduce schimbari importante in viata nativilor, de multe ori surprinzatoare! Daca eclipsele de soare tind sa creeze noi inceputuri, noi directii, cu cele de luna lucrurile stau un pic altfel...ele sunt mai emotionale, mai sentimentale si ne fac mai vulnerabili.
   Cum despre eclipsa de soare din ianuarie 2019 am oferit deja detalii intr-un articol anterior, si pentru ca nici nu ne dezmeticim bine din ea, ca imediat devenim cuprinsi de efectele celeilalte (eclipsele vin in perechi), aduc acum cu informatii despre cea de luna, a carei faza exacta se formeaza pe 21 ianuarie. Este o eclipsa totala, vizibila pe continentul american,in zona Africii, Europei ( la noi cu moment de maxim la ora 7,12) , Asiei, oceanele Indian, Pacific, Atlantic si Arctic.  .
  Astrologic, eclipsa activeaza axa Leu-Varsator, transmitand semnale dinspre/spre decanul 1 al acestor zodii. Formandu-se pe intervalul 0-1 grd ,va fi resimtita si de cei nascuti in ultimele 5 zile ale zodiilor Rac, Capricorn sau de aceia cu puncte deja sensibile in astrograma natala pe intervalul 25-30 grade din zodiile amintite.
   Cu Luna in semnul Leului, nu ma pot gandi decat la romantism, iubire, creativitate, stralucire, copii, mandrie si mai putin prejudecata, conducator, ego, socializare, placere, dramatism, calatorie, pasiuni si talente ori investitii. Ceva aici se cam apropie de final...un fel de, gata cu distractiile!, mai ales ca ascendentul momentului este in Capricorn, o zodie care impune seriozitate si efort.
   Careul Lunii cu Uranus va aduce cu siguranta schimbarea starii de spirit la aflarea neasteptata a unor informatii care modifica planuri, ne prind pe picior gresit. Reactiile multora vor fi de revolta si indignare in prima faza. Careul Mercur-Uranus de asemenea tulbura apele comunicarii ( scrise ori verbale), ale gandirii, ale puterii de concentrare, ale calatoriilor si se creeaza haos. Pe acest fond, normal ca sunt posibile gafe care, retineti!, se vor dovedi a fi ireparabile.Poate ca o atitudine mai glumeata asa, va atenua efectele negative. Atentie si la informatiile importante din telefoane sau calculatoare, eventual puneti-le la adapost!
   Harta acestei eclipse nu prezinta aspecte dinamice de netrecut, asa incat, daca vom dovedi flexibilitate si adaptabilitate , dar ne vom gestiona corespunzator reactiile si emotiile, daca vom fi rabdatori inainte de a actiona sau de a da raspunsuri decisive, avem toata deschiderea astrala ca schimbarile ce se vor produce sa constatam in cateva luni ca de fapt au fost benefice.
Intensitatea emotionala ii poate face irationali pe Berbeci, problemele aparute in familie,la domiciliu ori legate de zona imobiliara ii pot scoate pe Tauri din ritmul lor, pe Gemeni ii pot face indecisi in proiectele personale legate de frati,de semnare de documente sau de calatorii, iar Racilor li se atrage atentia asupra solvabilitatii financiare pe fondul unor modificari la varful companiei unde lucreaza. Deciziile grabite luate de Lei in sectorul sentimental le vor aduce mult regret mai tarziu, Fecioarelor li se vor dezvalui dusmanii ramase in secret pana acum, Balantele vor fi surprinse cu vesti din zona prietenilor sau a unor grupuri, Scorpionii trebuie sa se debaraseze de vechile si proastele obiceiuri daca vor sa evolueze si sa le fie restabilita popularitatea, Sagetatorii sunt gata sa isi asume doar verbal niste responsabilitati sau cei din mediul academic vor avea dezamagiri in sperantele lor desarte, Capricornii trebuie sa evite exercitarea controlului in parteneriat si in gestionarea banilor altora, Varsatorii sa se lase calauziti dupa vocea interioara in deciziile legate de relatii, iar Pestii sa nu insiste sa faca toate lucrurile perfect in viata de zi cu zi,caci exagerarea va actiona asupra sanatatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu