sâmbătă, 1 decembrie 2018

Axe of Destiny-2019


  In noiembrie, clopotelul karmei a sunat, vestind mutarea Axei Destinului pe Rac-Capricorn, unde va ramane pana in luna mai 2020. Aspectul este in stransa legatura si cu eclipsele anilor 2019-2020,care se vor forma pe aceeasi axa, stiut fiind ca eclipsele aduc mereu mari schimbari, si individuale,si la nivel de colectivitate.
  Daca Nodul Sud este acela care ne leaga de trecutul nerezolvat, Nodul Nord este acela care ofera posibilitatea sa ne construim viitorul, sa schimbam scenariul destinului nostru. Daca talentele cu care ne nastem sunt legate de Nodul Sud, la fel de indisolubil legate sunt si tendintele de a repeta la nesfarsit erorile si de a nu invata nimic din ele. Interesant este faptul ca, daca ne indreptam atitudinile si potentialul spre cerintele Nodului Nord, vom reusi sa facem mareata schimbare ceruta de univers, pentru ca doar asa vom demonstra ca ne-am invatat lectiile, curatandu-ne karma.
 Revenind la axa Rac-Capricorn, mentionez ca ea reprezinta in primul rand parintii, radacinile natale, dar in acelasi timp si rezistenta, siguranta interioara, nevoile familiei, vis-a-vis de statutul nostru in societate si de cariera. Se pare ca,timp de 18 luni, vom fi obligati sa echilibram lucrurile in asa fel incat sa nu neglijam o zona in favoarea alteia. Deviza pe care v-o recomand sa fie asta- Stabilizati  puterea interioara, pentru a aduce capacitatea de a razbate in exterior! Unii dintre noi se vor confrunta cu situatii din care vor invata ca exista mult mai multe lucruri importante in viata decat munca si banii. Pe de alta parte,nu putem sustine securitatea interna, casa si familia decat accesand pozitii si functii mai inalte...totul se leaga,si nu merge una fara alta.
 In 2019 vom traversa efectele a 5 eclipse, 3 fiind de Soare si 2 de Luna...ianuarie, iulie si decembrie. Din 5 eclipse, 4 se vor forma pe axa in discutie, Rac-Capricorn. O singura eclipsa, de Luna, va fi in Leu (ianuarie).
  Daca in ianuarie( deja se simt de acum efectele!) se pot muta muntii din loc cu schimbari in cariera, afaceri sau statut de șef, in iulie deja sosesc blocajele si temerile de a nu pierde pozitia castigata candva...bineinteles ca se va risipi daca ea are picioare de lut!
  PS-Cea mai frumoasa si mai stabila ca aspecte astrale mi se pare harta eclipsei solare din 26 decembrie 2019, cand schimbari la care lucram de multa vreme au sanse reale si ajutor divin de concretizare.
   PS- Recunosc si faptul ca unii se vor intoarce acasă ...
  Asadar, de fiecare dintre noi depinde cum vom utiliza energiile si cum vom profita ..sau nu..de ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu