duminică, 4 noiembrie 2018

TRANZITUL LUI JUPITER 2018-2019


   Jupiter in Sagetator pana anul viitor in decembrie va mari tot ce va atinge...ce e bun va creste..ce e rau va creste si el daca nu vom constientiza calea eronata...
  Sagetatorul este un semn zodiacal neliniștit, iubitor de libertate și optimism, trimițându-și săgețile in înalt și îndepărtat. Simbolul său este un centaur, jumătate om, jumătate cal, care unește conștiința umană cu instinctele și viteza armasarului. Este o zodie a călătorilor și cercetătorilor rar mulțumiți de pozitia lor aici și acum. Acești oameni sunt întotdeauna dispuși să experimenteze noi aventuri pentru a deveni mai înțelepți prin aceasta. Ca niste vesnic  studenti,in zonele de Sagetator se caută să se treacă mai departe, pentru a învăța tot ceea ce se poate învăța.Dorința de a deveni liberi de responsabilitate și obligații va fi în creștere, iar nemulțumirea față de modul în care se întâmplă lucrurile va crește si ea. Este timpul să părăsim ceea ce ne limitează, fie că este vorba de muncă, relații, credințe, interese,oricat de iresponsabil poate parea la prima vedere acest lucru. El este necesar pentru creștere și dezvoltare.
  Bineinteles ca lucrurile vor decurge si in functie de aspectele pe care Jupiter le va face cu celelalte planete ,la care se adauga aspectele cu astrele din harta natala.
  Intrarea in Sagetator se face in forta in noiembrie,cu aportul lui Uranus si apoi Marte pana in a treia decada de luna.E clar insa ca nu-i timp de stat, ci de trecere la actiune,dar ea trebuie sa se faca in mod gandit.
  Intreaga luna ianuarie,iar apoi perioada mai-iulie 2019 va trebui sa aveti grija ce tinte stabiliti si cu cine, caci Neptun va aduce ceata si dezamagire pe viitor daca veti fi nechibzuiti...asa ca traditia cu stabilirea de dorinte sipromisiunile din noaptea de Anul Nou, nu prea vor functiona daca ele sunt nerealiste....raman doar vise, vise,dragilor!
  Intre 20 si 28 martie 2019 vom avea Sabia lui Damocles deasupra capului ,riscand sa ne clatinam progresul prin vorbe si actiuni mincinoase ori nedrepte,prin ipocrizie, falsitate sau autoamagire.
 In luna mai 2019 vom primi rezultatele a ceva ce s-a declansat in ianuarie 2018,bune sau rele,depinde mult de cum s-a actionat atunci.
  Din aprilie si pana in august isi va pune amprenta pe viata noastra retrogradarea planetei,care va opri expansiunea si prin intoarcere va obliga la luarea de masuri reparatorii daca s-a luat pe aratura.
Asadar,o fi Jupiter Marele Benefic in astrologie,dar cand il suparam cu tot felul de excese si exagerari,  el actioneaza prin lectii de tip saturnian, pana la a ne lasa fara nimic.

Tendite pentru cei nascuti sau cu ascendentul in :

Berbec
Orizonturile voastre se extind, și vine un moment de schimbare. Veți găsi oportunități de succes și impresii deosebite prin educație și noi modalități de a vedea lumea. Sunteți dornici să aflați mai multe și să vă împărtășiți cunoștințele cu ceilalți. Este un moment excelent de a călători în alte țări,de a lua legatura cu straini sau de a căuta înțelepciune în învățăturile spirituale. Gândind la scara larga, va dezvoltati filozofia vieții.

Taur
Pentru voi,Jupiter din casa a opta atrage atenția asupra mostenirilor,partajelor,creditelor, banilor, în special a acelor bani asociati altor persoane,fie fizice,fie juridice. Interacționând cu partenerii, vă puteți consolida în mod natural poziția financiară și deveniți mai independenți în termeni materiale. Încrederea este deosebit de importantă în această perioadă, și nu trebuie sa va  irosiți în chestiuni minore, petrecând timp cu oameni cunoscuți ocazionali. În cercul dvs. social sa rămâna numai acele persoane care și-au dovedit loialitatea.

Gemeni
Planeta tranziteaza sectorul parteneriatului, astfel încât norocul vine prin alte persoane. Dacă sunteti singuri, există oportunități de a începe o nouă relație și dacă deja ati întâlnit  perechea sufletului, uniunea va fi întărită și umplută cu un conținut nou.Atentie insa, dacă nu există satisfacție in conexiunea existentă, Jupiter vă poate împinge să părăsiți și să vă eliberați de constrângerea relației, pentru a deschide noi oportunități!
Jupiter acolo va avea un rol important si in procese.

Rac
Poziția lui Jupiter în a șasea casă este bună pentru sănătate. Excursiile sunt foarte utile pentru a vă reîmprospăta trupul, mintea și spiritul. Aveți grijă de îngrijirea corpului dumneavoastră, formați-va obiceiuri sănătoase. Acesta este un moment prielnic pentru a începe să exersați în mod regulat, să aderati la principiile unei alimentații echilibrate. Noi oportunități se deschid pentru dumneavoastră prin punerea in slujba altora sau prin contribuirea la sudarea unei echipe de lucru.

Leu
Tranzitului lui Jupiter în casa a cincea ajută la dezvoltarea talentelor,asa incat sa va manifestati ca o persoană creativă. Foarte încrezători , simțiți că sunteți norocoși în multe zone diferite. Datorită naturii dvs. generoase, sunteți gata să împărtășiți acest noroc tuturor celor dragi.
 Copiii pot fi o sursă de bucurie. Pe parcursul anului (noiembrie 2018 - decembrie 2019) dragostea devine si ea punct de interes și sursa de plăcere. Pentru cei singuri, o întâlnire cu o persoană specială este foarte probabilă. Iar dacă aveți deja o relație, aceasta se va îmbunătăți considerabil, deoarece dvs. și alesul(a). sunteți pregătiți să vedeți cele mai bune lucruri din ea.

Fecioară
Cu Jupiter trecand prin casa a patra,vin  promisiuni de  schimbare in bine în viața de familie și acasă. Renovati-vă casa, dar aveți grijă să nu cumpărați prea multe sau prea scumpe, pentru a nu vă submina bugetul personal. De asemenea,este un moment minunat de a călători. Poate că va veti muta într-o casă nouă, mai bună sau undeva mult mai departe, în afara orașului. Șansele de succes pot veni si dinspre rude ori pentru unii dintre voi se va extinde familia cu inca un membru.

Balanța
Jupiter in tranzit prin a treia casă este favorabil studiului,informatiilor,comunicarii si călătoriei.Vine deci  o perioadă de succes pentru cei a căror activitate este legată de discursuri, vânzări-achizitii masini, călătorii de afaceri, articole scrise,comertului,educatiei și alte asemenea. Cercul social se va extinde iar personaje interesante apar în rândul prietenilor. Frații și surorile, precum și mătușile sau unchii își pot juca rolul lor de asemenea.

Scorpion
 Cu Jupiter în sectorul banesc, reprezentanții semnului vor găsi oportunități de a câștiga mai mult și de a obține stabilitate financiară prin propria munca. Este timpul să va concentrati asupra finanțelor și să acumulati active. Extindeți zona materială prin cumpărarea de noi lucruri sau prin realizarea de economii! Cu toate acestea, sunteți  generosi pentru alții,iar ca rezultat, valoarea voastră în ochii altora crește.Atentie insa la o generozitate exagerata,caci riscati ca altii sa va goleasca buzunarele!

Săgetător
Puteți simți că ieșiți dintr-un timp ireal în care ați fost izolați pana acum, ca și cum un vis ciudat se va sfârși și sunteți gata pregatiti să călătoriți într-o viață nouă. Este vremea să vă prezentați publicului și să deveniți profesori sau mentori. Va veti dezvălui abilitățile creative, iar noi proiecte și aventuri va vor umple  viața de bucurie. Vă veti extinde prezența în lume,veti privi lucrurile mai optimist,veti invata la nivel superior , dar veti putea pierde si contactul cu realitatea,exagerandu-va potentialul.
Cei care nu doresc sa se mai ingrase,sa aiba grija la alimentatie!

Capricorn
Modificările vor aparea pe plan intern,caci se va deschide partea mistică a lucrurilor și evenimentelor. Conexiunile voastre cu lumile divine, invizibile și energiile subtile se vor extinde.De aceea, acesta este un an grozav pentru practici spirituale,  meditatie,cand iertarea va va face sa va simtiti eliberati. Renunțați la nemulțumirile trecutului și visati la viitor!Nu lasati insa lucruri neterminate,iar daca porniti ceva nou si important, ascundeti manevrele voastre de ochii altora!

Vărsător
Veți găsi oportunități și experiențe noi prin intermediul prietenilor, grupurilor comunitare și organizațiilor. Este un moment favorabil pentru a va extinde rețelele sociale,a va gasi noi sustinatori,  noi prieteni și oameni care vă vor înțelege. Vă puteti dedica ideilor îndrăznețe, deoarece inspirația ajută la punerea în practică a ceea ce părea imposibil până acum. Și nu în ultimul rând, aceste idei vă pot aduce bani buni.

Pești
Poziția lui Jupiter în casa carierei prefigurează succes în domeniul profesional. Mult noroc pe partea voastră,mai ales ca Jupiter este conducatorul zodiei.Stabiliti-va asadar obiective înalte! Unii dintre voi pot primi un nou loc de muncă, alții vor ocupa o poziție mai înaltă, iar unii vor începe un proiect de afaceri pe scară largă. Reputația va fi întărită si veti avea multa autoritate în cercul social. Recunoașterea de către societate a meritelor voastre vă permite să vă simțiți mândri de cine sunteți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu