sâmbătă, 5 mai 2018

SCHIMBARI CU URANUS ÎN TAUR PÂNĂ ÎN 2026


   Se apropie momentul in care Uranus va bate la usa Taurului pentru fiecare dintre noi.De fapt eu am mai dezvoltat subiectul acesta, iar acum revin asupra lui. https://devorbacuastrele.blogspot.ro/2017/12/tic-tac-2018-partea-2.html
  Dupa 7 ani care au apartinut intr-un fel epocii agresivitatii condusa de Marte, dupa ani in care Uranus a tranzitat zodia Planetei Rosii, Berbecul, formand unul din cele mai dure aspecte cu Pluto din Capricorn, acelasi care a contribuit la crize financiare, la razboaie, revolutii, fenomene naturale extreme care au zguduit Terra din temelii, dupa toate astea ,Uranus va incepe in Taur propria-i creatie speciala,pe care o va dezvolta din 15 mai si pana in aprilie 2026.O exceptie va fi perioada noiembrie 2018-martie 2019 ,cand planeta se va mai intoarce putin in Berbec,ca si cum a uitat sa mature ceva a acolo.
  Taurul este acel semn zodiacal care simbolizeaza resursele si umanitatea.Iar cand spun resurse,ma refer la cele materiale ,dar si la cele energetice ale corpului uman. Taurul este acea zona a fertilitatii ,prosperitatii financiare, pacii, linistii, calmului si rabdarii, frumusetii si artei, confortului, satietatii si tuturor placerilor pamantesti. Mundan, face referire la resursele naturale, la toate resursele energetice, la rezervele statului, la bogatiile din interiorul si de la suprafata pamantului, la fertilitatea solului si agricultura.
  Uranus inseamna independenta, schimbarea, originalitatea, nonconformismul, libertatea, mesagerul cerului, vehiculul cosmic, impulsurile creierului, eliberarea, astrologia, orice metoda de predictie, si orice poate distruge formele pentru a elibera spiritul. 
  Planeta lucreaza cu mare usurinta in plan subtil, aducand intuitie, viziune si clarvedere, ghicire brusca a viitorului, perceptii extrasenzoriale, flashuri ale mintii, inventii.
  In plan material terestru, Uranus lucreaza greu ,brusc, impulsiv, socant, stresant, revolutionar, venind cu schimbari radicale abrupte, catastrofale, provocand haos si instabilitate.
  Forta lui Uranus in Taur este slaba si probabil ca proprietatile planetei nu se vor manifesta pe deplin , aducand limitare acestui semn, dar in acelasi timp venind cu ajustari la incapatanarea si fixitatea zodiei. Sa ne asteptam asadar la reforme si transformari in sfera resurselor geologice, a agriculturii, comertului, sectoarelor financiare, alimentare, de moda, de grafica computerizata, de design si arta, de vindecare neconventionala,de utilizare a computerelor in toate domeniile, de noutati in astronomie, fizica, aviatie, matematica, inginerie, in special electrica? Probabil ca da, insa pentru a atinge progresul, intai se va traversa criza..Lucrurile nu se produc lent cu Uranus, ci prin lovituri de gratie care obliga apoi la luarea de masuri.
  La nivel personal, Uranus aproape ca va sparge acel atasament posesiv din relatii, bazat pe toate simturile, pe atractia carnala, pe puterea banului si va cere mult respect al libertatii personale, obligandu-ne sa ne moderam  incapatanarea si pur si simplu sa lungim lesa pentru celalalt, fara sa il mai consideram proprietate privata. Ne obliga sa punem pret in special pe prietenie si respect. Multi conservatori si care trag cu dintii de partea materiala a vietii vor avea de suferit, pentru ca se vor adapta greu noilor inovatii si modificari din viata lor. Deloc nu-i simplu sa pierzi, sa scapi materia din mana pentru a descoperi spiritul, caci Uranus va fi o sabie cu doua taisuri.       
  Fiecare nativ traverseaza intr-un domeniu sau altul tranzitele planetare, pozitiv in aspectele benefice si negativ cand Uranus e tensionat. Zodiile cu accent pe elementele de Pamant si Apa  vor avea o protectie un pic mai mare decat altele.
  Pentru Berbec este atinsa sfera financiara,cu pierderi sau imbogatiri rapide,prin bani proprii sau ai altora. Căutati urgent surse alternative de venit, puteti incepe afaceri, dar bazati-va doar pe voi insiva!
  Pentru Taur vin ani de resetare a sferelor personale ce tin de parteneriat, personalitate,look,caracter, casa ori cariera. Pentru calmul lor interior, acestea vin cu multa deruta deoarece le strica linistea. 
  Gemenii vor simti insecuritatea interioara prin temeri, viziuni, vise. Psihicul va fi testat insa atacurile vor fi mai curand nefondate.Pe aspecte frumoase,saisi asculte intuitia,saisi noteze fanteziile pentru ca vor avea viziuni ce se adeveresc.
  Pentru Raci impactul asupra proceselor de gandire va fi mare, orizonturile se pot deschide, prieteniile se pot schimba, o iubire neasteptata poate sa apara, cineva drag poate sa dispara, vor fi schimbari in viata publica,un ideal se poate implini sau, din contra, se poate prabusi definitiv.
  Leii pot avea schimbari bruste de activitate si cariera, se pot agrava relatiile cu familia, pot schimba domiciliul sau chiar tara.
  Pentru Fecioara vin vremuri interesante,in care vechile traditii si tipare se distrug, aparand noi valori ,noi filozofii si teorii.Va fi accent ,si bun,si rau pe relatiile cu mediul academic, cu strainatatea,cu aceia pe care ii considera mentori.
  Balantele vor dori sa invete din propriile experiente,dar unele pot fi traumatice,iar altele pot deschide cai spre ocultism.Pot fi puse in discutie mosteniri sau veniturile comune.
  Relatiile si parteneriatele Scorpionilor  sufera schimbari surprinzatoare, unii vin in viata lor, altii pleaca, divorturile sau casatoriile se vor produce rapid.
  Sagetatorii vor avea dorinta de a-si schimba locul de munca sau, fara voia lor, conditiile de munca se vor modifica, la fel si viata cotidiana. Sanatatea va fi si ea pusa in discutie, crizele aparand si disparand brusc.
 Pentru Capricorni hobby-urile se pot transforma in afaceri, indragosteala vine la prima vedere,aparitia copiilor din flori nu e exclusa ori schimbarea relatiei cu copiii deja existenti.
  Varsatorilor nu le va da pace ideea mutarii, renovarii, schimbarii in casa,dar sa fie atenti la utilizarea aparatelor electrice. Relatiile cu parintii vor fi puse pe alte baze, isi pot lua un job pentru care pot lucra de acasa, isi pot lua lumea in cap ori chiar se pot casatori in pripa.
  Pestii pot deveni subit interesati de subiecte carora nu le-au dat atentie pana acum, ideile ireale pot deveni brusc realizabile, schimba mediul apropiat, au probleme sau rezolvari la drumurile scurte, au beneficii prin publicistica, educatie si comunicare.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu