duminică, 20 mai 2018

REPEROSKATSCOP SĂPTĂMÂNAL


    Saptamana 21-27 mai 2018 pare a fi aducatoare de energii mult mai frumoase ca-n ultima vreme, cu o conditie de baza-aceea de a nu face excese ,de a nu exagera cu nimic.
   Soarele ,odata ajuns in Gemeni, va insista timp de o luna pe incitarea curiozitatii, informarii, comunicarii, miscarii dar, in aceeasi masura, va scoate la iveala si dualitatea semnului, superficialitatea lui si imposibilitatea in anumite situatii de a aplica in practica ceea ce se propune ori se promite. Iar cand spun asta, ma refer inclusiv la opozitia guvernatorului de Gemeni, Mercur, pe care o face cu Jupiter, guvernator de asemenea de semn dual, Pesti. Va fi nevoie de negociere ,diplomatie si chiar compromis pentru a aduce impreuna cerintele celor 2 planete. Nu exagerati cu judecarea de situatii ori de oameni, nu emiteti opinii batute in cuie si asigurati-va ca ati inteles bine informatia si ca interlocutorul de asemenea a priceput exact ce ati dorit sa ii transmiteti! Pentru ca Jupiter e retrograd, posibil ca ceea ce se traverseaza acum sa aiba legatura cu ceva ori cineva din trecut. E si mai mare riscul de a ne insela cu usurinta asupra perceptiilor, in conditiile sextilului Mercur-Neptun. Folositi-va de ajutorul lui Pluto, pentru a patrunde adanc in sensul cuvintelor si vestilor, cititi oamenii dincolo de suprafata, aprofundati gradul de intelegere!
   Este o perioada favorabila creativitatii, compozitiei, artei, scrisului, visarii cu ochii deschisi, empatiei si posibilitatii de a-i ajuta pe altii, fie si cu o vorba buna, ca un pansament de pus pe rană.
  Trigonul Soare-Marte pe semne de aer aduce acea motivatie mentala de a actiona.de a va afirma, de a lua o pozitie clara intr-o anumita problema. Asta nu inseamna sa va duceti impulsiv intr-o directie anume, ci sa porniti la treaba numai daca planul vostru e bine pus la punct. Atentie, ca egoul este mult prea tare evidentiat, si riscati sa deveniti aroganti!
   Trigonul Jupiter-Neptun este unul cu actiune de lunga durata, care ne inspira, care ne calauzeste spre credintele noastre, care ne ajuta sa privim in zari indepartate, largindu-ne orizontul cunoasterii. Subiectul in cauza poate avea rezultate si poate fi legat de o idee sau ceva petrecut prin toamna lui 2015,eventual si mai devreme, in ani. Se inainteaza acum cu inca un pas, se constientizeaza si alte posibilitati si oportunitati pentru un plan, dar grija, el nu va ramane nici de data asta in forma care zicem noi ca se  contureaza. Verificati  in ce tren al șansei nu v-ati urcat in decembrie 2017, pentru ca universul mai trimite unu-n gara, urmand ca dupa a doua decada de august incolo sa fiti mai edificati asupra a ceea ce aveti de facut.
   Si, in fine, ultimul aspect astral la care fac referire, este opozitia Venus-Saturn, incomoda bineinteles deoarece necesita efort de confruntare cu o realitate care nu va convine, fie ca e vorba de bani si bunuri, de popularitate, fie de relatii. Ia recapitulati voi perioada de decembrie 2017-inceput de ianuarie 2018! Demersuri de atunci se pot bloca acum sau dezamagirea va pune punct sperantelor acelei perioade. E momentul sa studiati bine de tot daca mai merita sa finantati cu bani ori energie sentimentala proiectele, pentru ca se pare ca e vorba de viitor cu bataie mai lunga. Continuati asadar sau investiti in alta parte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu