duminică, 6 mai 2018

REPEROSKATSCOP SĂPTĂMÂNAL


  Saptamana 7-13 mai cred ca o pot numi una a aducerii la suprafata a adevarului, oricat de teama ne-ar fi de asta.
  Careul Mercur-Pluto-Lilith ne indeamna sa ne scufundam cu mintea in adancuri, pentru a balansa intre lumea superioara si cea inferioara, fara sa ne blocam intr-una din ele. Terapiile, psihologia, astrologia, calatoriile șamanice ,profunzimea in gandire si dialog, toate vor avea un rol benefic, ajutandu-ne sa descoperim obsesiile de a detine suprematia si, de fapt, scotand intunecimile la lumina.
  Tot despre comunicare ne vorbeste si Venus in Gemeni, insa careul planetei cu Neptun avertizeaza asupra tendintei de iluzionare si amagire, de inselatorie si nerespectare a cuvantului, a modului in care dorim sa vedem o anumita relatie romantica sau financiara. Pentru a evita un final dezamagitor, trebuie sa fim dispusi sa dam jos ochelarii de cal si sa cumpanim bine lucrurile. Asteptarile pe care le avem de la ceilalti corespund nevoilor noastre, ceea ce ei ne ofera si nu ce spun ca ofera, aduce echilibrul dorit in viata noastra? Cam astea intrebari ne pune si careul Vesta-Juno. Lasam lucrurile sa taraganeze intr-un parteneriat doar din simpla obligatie ori sclavie karmica sau ne aventuram intr-unul nou doar ca ni se promite?
  Desi avem o opozitie intre Soare si Jupiter, este deschisa usa vietii sociale, a calatoriilor si distractiei, a educatiei, insa indulgenta cu noi si cu altii este mare si neproductiva. Nu uitati ca Jupiter devine un adevarat Saturn atunci cand da lectii ce tin de excese! Exagerarile, fie prea mult, fie prea putin, se vor plati cu atat mai tare cu cat Jupiter este in Scorpion, iubind adancimile interioare, dar realizeaza aspect tensionat si cu Venus din Gemeni care alearga dupa placerile superficiale de suprafata.
  Intalnirea dintre Mercur si Zeita Discordiei, Eris, pe un teren al Berbecului, nu poate aduce decat confruntare, nervozitate, impulsivitate si manifestare a furiilor. Navigati cu grija printre astfel de aspecte caci, voi o faceti-voi o trageti...veti fi unicii responsabili.
  Aspectele pe care Lilith si Pluto le vor face cu alte planete, de asemenea ne vorbesc de umbre si intensitate. Tot ce tine de obsesii, vicii, perversiune, toxicitate, poate fi curatat pentru a ne elibera. Numai sa vrem, sa nu tratam situatiile superficial...si Lilith, si Pluto, ambele in Capricorn, sugereaza responsabilitate si integritate.
  Finalul de saptamana este de asemenea combativ, cu risc de agresiune verbala sau la drum.Nu lasati inconstienta sa va conduca, nu lasati vorbele fara substanta sa iasa! Poate ca ar fi mai bine sa ascultati vocea intuitiei, pentru ca de faptele si spusele de acum, putem trage mult si bine pe viitor.
  Intelepciune va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu