sâmbătă, 19 mai 2018

INTENSITATE CU VENUS ÎN RAC


   Foarte interesant va fi traseul parcurs de Venus in semnul Racului, semn caruia azi, 19 mai,ii bate la poarta. 
  Intrarea in zodie se face pe fundalul unui frumos sextil cu Uranus, care, la prima strigare, ne infierbanta si "ia fața ". Ascendentul momentului este Balanta, exact zodia pe care Venus o conduce, iar sectorul in care isi face fastuoasa aparitie planeta este unul din cele mai importante dintr-o harta, casa 10. Mai mult decat atat, acolo este si Luna, cea care va guverna actiunile venusiene de acum incolo, pana pe 13 iunie. 
   Stim ca Venus face referire la iubire, romantism, frumusete, placeri, arta sau bani. La Rac planeta se conecteaza special, fiind gata sa raspandeasca afectiune in jur, sa formeze relatii bazate pe afinitati, sa vorbeasca despre sentimente, sa aiba grija de membrii familiei, de mama in special, sa isi faca deosebit de confortabil si primitor cuibul in care locuieste, sa se ocupe de afacerile imobiliare ori sa isi ia de lucru la domiciliu. De data asta, cam tot ce v-am enumerat mai sus va fi legat si de partea financiara, de gestionarea banilor altora, de lamurirea situatiei unor mosteniri ori partaje, de cautarea de parteneri in asa fel incat, si daca este vorba de afaceri, tot sa existe emotionalul si sentimentul la mijloc.
  Bineinteles ca se va manifesta si reversul monedei de-a lungul acestor saptamani. Afirm acest lucru pentru ca Luna se pregateste de opozitia cu Pluto, si mai ales pentru faptul ca ,pe tot traseul, Venus tine activata opozitia cu greii din Capricorn, Pluto si Saturn. Nu vor lipsi temerile, obsesiile, geloziile,  invidiile, o mult prea mare vanitate, o mult prea mare incredere in promisiunile materiale ale altora sau in imaginatia voastra, si ma refer inclusiv la credite bancare, taxe, impozite sau altfel de imprumuturi. Daca ingrijorarile mele se adeveresc in timp, atunci cu siguranta se va clatina zdravan pozitia sociala sau cariera  unora. E nevoie de prudenta deoarece sensibilitatea emotionala de acum ne poate face si mai suferinzi la eventualele dezamagiri atunci cand asteptarile noastre nu se implinesc. Cum se pare ca toate au un pret, la fiecare promisiune stralucitoare intalnita, intrebati-va ,care ar fi acela pentru voi?-mai ales ca lucrurile se vor transforma mult in timp, asa cum nici macar nu banuim acum...Pluto impune asta. Va sfatuiesc sa faceti alegerile  mai mult pe ce va avertizeaza intuitia decat pe ce va spun socotelile si planificarile de moment! Țineti cont de faptul ca pe viitor nu veti detine voi controlul evenimentelor.... nu veti putea decat sa va controlati si sa va bazati pe voi insiva, atat. 
   Puteti profita de ocazia sugerata de univers, aceea de a porni ceva impreuna cu altii, dar tineti cont de la inceput de sugestiile mele, nu-i lasati doar pe ei sa coordoneze, veniti mereu cu propria contributie, taiati la timp ceea ce nu functioneaza, inainte ca lucrurile sa se inrautateasca.
  Nu trebuie nici ca din teama sa nu va implicati in nimic daca ideea e studiata deja, daca e realista, daca nu va auto-amagiti ,mai ales ca se apropie formarea unei Mari Piramide pe semne de apa ,care cuprinde Venus-Neptun-Jupiter si care poate aduce beneficii prin idei creative. Efectele acestei configuratii astrale devin accentuate in ultimele 3 zile de luna mai si prima saptamana de iunie.
  Spor! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu