duminică, 15 aprilie 2018

REPEROSKATSCOP


  Saptamana 16-22 aprilie emite energii interesante, unele dintre ele valabile pentru 14 zile de acum incolo, altele pentru cateva luni bune.
  Inceputul se face in forta, sub efectele de Luna Noua in semnul Berbecului si revenirea lui Mercur la mers direct. Urmeaza trecerea lui Chiron de la Pesti la Berbec, iar despre asta am vorbit deja intr-un articol anterior ( https://devorbacuastrele.blogspot.ro/2018/04/vulnerabilitatea-identitatii-pana-in.html ), continua cu retrogradarea lui Saturn pana in septembrie, cu intrarea Soarelui in Taurul pe care il traverseaza o luna, si perioada mentionata finalizeaza cu initierea retrogradarii lui Pluto, care se va misca astfel pana in 1 octombrie. Asadar, aspecte importante, cu efecte de durata, urmand ca atitudinile noastre si reactiile  interioare la stimulii exteriori sa netezeasca sau, din contra, sa amplifice problemele.
  Stelliumul de 4 astre in Berbec ,cu Luna Noua langa Uranus, poate aduce dificultati si instabilitate , surprize emotionale si schimbari de dispozitie, constrangeri si vesti neasteptate, transformari tulburatoare, iar in astfel de conditii, rabdarea multora va fi ZERO. Evitati comportamentul spontan si impulsiv, caci el conduce la erori grave pe care degeaba le veti regreta mai tarziu! Acceptati realitatea asa cum se indreapta ea spre voi, si adaptati-va , ajustati din mers conjuncturile, chit ca vor fi date peste cap planuri gandite pana acum ca fiind batute in cuie! Acceptati ceea ce nu poate fi schimbat, dar cautati sa faceti tot ce puteti pentru a inainta, debarasandu-va de moduri si tipare vechi de gandire si actiune, si aducand inovatia si noutatea in viata voastra. Zi cu zi, revenirea lui Mercur la mers direct va trezi si mintile noastre adormite, aducand lumina in lucrurile ascunse si constientizarea realitatii. Nu va grabiti deci sa trageti concluzii pripite acum, ci lasati ratiunea sa isi revina treptat!
  Retrogradarea lui Saturn va reprezenta pentru fiecare o intoarcere la trecut, la ceva ce am incercat sa construim din ianuarie si pana acum.Va trebui sa reconsideram chestiuni de baza din viata noastra, sa inventariem niste situatii, sa le refacem si sa  regandim strategiile, la unele idei ori lucruri sa renuntam definitiv ,iar pe altele sa le modificam cu simt de responsabilitate, cu mult efort, cu multa economie ,sa invatam sa ne acceptam limitele fizice si psihice, sa ne supunem acelora care au mai multa experienta sau putere ca noi. Intensitatea cu care va atinge Saturn in Capricorn nu va fi aceeasi pentru toti, iar maximul ei se va indrepta mai mult catre aceia cu planete personale pe gradele 1-10 din zodiile cardinale +Varsatorii. Cat pentru aceia care au in harta natala pe Saturn retrograd, chiar urmeaza niste luni cu potential de crestere a intelepciunii pe baza unor lectii de viata care vin. Fiind vorba despre semnul Capricornului, probabil ca relatiile cu parintii sau cu figurile de autoritate, ori afacerile, vor fi aduse in prim plan. Sunt posibile modificari la locul de munca, restructurari ,reevaluari de departamente, schimbari de conducere, toate cu influenta asupra situatiei angajatilor.
Vom avea in urmatoarele luni un rezultat preliminar al unor actiuni din trecut in zonele unde e Saturn, iar pe baza a ceea ce vom traversa, putem corecta, plati sau elimina ce nu functioneaza. Daca alegerile noastre au fost responsabile, primim acum roadele, daca nu, se ridica zidul, fizic si psihologic care sa ne scuture si sa ne aduca cu picioarele pe pamant.
  Opozitia beneficilor zodiacului,Venus si Jupiter, va incerca sa fie mediata de actiunile lui Pluto. Neglijenta si superficialitatea in chestiuni sentimentale sau de bani, promisiunile nerealiste, cheltuielile excesive, confundarea iubirii cu sexul, fuga de realitate prin scufundarea in placeri simple si materiale ori trupesti, dedarea la excese de tot felul, toate vor avea plata lor pe viitor...se pierde timp, se pierde energie ca de fapt sa ajungi mai tarziu sa constati ca actiunile de acum nu ti-au adus nicio multumire si nu au rezolvat nimic serios. Ba ,din contra, ti-au golit buzunarele, excesele te-au imbolnavit sau persoana pe care ai crezut-o ca fiind perechea vietii tale ,ori nu  a meritat investitia sentimentala, ori nu a dorit decat sa isi satisfaca niste pofte si mofturi de moment.
  Inainte ca Soarele sa paraseasca Berbecul, se intalneste cu Uranus. Aceasta combinatie va creste egoismul, individualismul, excentricitatea, extremismul, riscul de accidente, posibilitatea unor intalniri surprinzatoare, a unor schimbari de opinii care dau planurile si drumurile peste cap...fiti pregatiti cu rezerve , iar daca faceti ceva altfel ca de obicei, luati in calcul consecintele!
  Cu Soarele in Taur timp de o luna, se va incetini ritmul, interesele vor deveni practice, axate pe nevoile materiale, iar ideile abstracte vor fi eliminate.
  Duminica, pe 22, Pluto isi va incepe mersul retrograd de la gradul 21 Capricorn, urmand a reveni in octombrie la mers direct de la gradul 18. Vom intarzia asupra unor situatii petrecute sau hotarâri luate din decembrie 2017 si pana acum, reanalizandu-le, revizuindu-le, constientizandu-le psihologic, scotand mizerii la suprafata, lucrand asupra dorintei intense de stapanire de persoane ,lucruri si evenimente, incercand sa eliminam obsesii, temeri, pasiuni intense, manipulare, suspiciuni si fobii. Urmatoarele 5 luni nu-i indicat sa ne manifestam peste limita de control si putere, ci mai curand e timpul de  eliminare a deseurilor toxice. Contrar, vicii, secrete, mizerii, ne vor stapani definitiv viata, cu lectiile de rigoare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu