duminică, 8 aprilie 2018

REPEROSKATSCOP SĂPTĂMÂNAL


   Saptamana 9-15 aprilie,din punct de vedere astral, deschide calea și ajuta la efectuarea unor modificari pozitive macar intr-unul din domeniile de viata. Este un bun moment pentru observatiile interioare, pentru recunoasterea pasiunilor, dorintelor si fricilor ascunse, pentru o rememorare a trecutului si pentru o intoarcere usor-usor inapoi la normal...atentie, apropos de normalul asta!-unii au un normal toxic...vorbesc de normalul fiecarui nativ, indiferent de nivelul de energie, ridicat sau scazut al lui.
   Careul dintre Venus si Axa Destinului , cu Venus in deplinatatea fortelor pe care i le confera propriul domiciliu, Taur, leaga Trecutul de Viitor intr-un mod nu prea placut, ori in sensul ca produce temerea de a nu repeta greseli de altadata daca ne implicam in ceva legat de bani sau relatii, ori de a fi prea indulgenti cu noi insine ,de a ne deda placerilor, uitand sau tratand superficial  realele probleme. Sa nu mai spun ca visarea unora de a-si implini o dorinta este posibil sa se realizeze in timp, dar ei sa constate cu un gust amar ca nu a meritat lupta si sacrificiul, ca nici asa nu s-a descoperit implinirea sufleteasca. Vorba aceea-Grija la ce-ti doresti,ca s-ar putea sa se implineasca! Reconsiderati-va asadar valorile prin analiza profunda, cel putin in prima jumatate a saptamanii!
   Venus insa primeste sustinere de la planetele din Capricorn si , daca directia in care vom actiona este cea buna, noi devenim din ce in ce mai puternici in masuri si negocieri. Daca nu, cheltuielile vor fi exagerate si fara acoperire, iar atractiile romantice nu vor avea sorti de fructificare decat daca se vor baza pe o creativitate artistica, data fiind actiunea pozitiva neptuniana asupra intregii conjuncturi. Si tot Neptun va aduce la suprafata rolul si puterea credintei In aceeasi masura ne face vulnerabili emotional, ne inmoaie ,iar altii pot profita de asta.
   Careul Soare-Pluto, cu valabilitate a efectelor pana in ultima decada a lui aprilie, va aduce probleme de dominare si control de oameni sau evenimente de viata, atragand atentia ca de data asta nu stau lucrurile cum vrem noi si ca nu le putem gestiona dupa bunul plac. Sa luptam impotriva curentului este o nebunie, sa ne tinem ca scaiul de putere ,oameni, bunuri este o risipire in van de energie. Acceptati ceea ce se indreapta spre voi, oricat de frustrant sau chiar dureros ar fi!
  Sfarsitul saptamanii  va aduce planeta Mercur in prim plan, pregatindu-se de reluarea mersului direct dupa o retrogradare de 3 saptamani. Si cum sta ea asa pe ganduri, inainte-inapoi, inca mai produce confuzie mentala, distorsionare a logicii sau greutate in comunicare. Nu luati acum decizii importante, nu trageti inca niste concluzii definitive, ci doar faceti ceva reglaje fine in perspectivele pe care le aveti, deoarece se pot produce in continuare schimbari de directie.
  Hristos a inviat! Iar Saptamana Luminata sa aduca multa claritate in mintile voastre si multa iubire!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu