duminică, 22 aprilie 2018

REPEROSKATSCOP SĂPTĂMÂNAL


  Energiile saptamanii 23-29 aprilie influenteaza,ca de obicei, reactiile noastre impulsive. Ca ne raportam sau nu la indemnurile lor, va fi alegerea noastra,a fiecaruia. In opinia mea, datoria, in calitate de astrolog, este sa atrag atentia asupra eventualelor repercursiuni daca se comit erori, si mai putin sa aduc numai informatii  pozitive, asa cum de multe ori mi s-a sugerat. Mi s-a atras atentia ca prin avertismentele mele induc in mintea voastra un anumit program, un fel de manipulare a creierelor. Drept este ca astrologul ar putea avea puterea de a ghida-manipula o persoana vulnerabila ,incat ea sa aiba reactii de robot. Drept este ca din aceasta cauza, responsabilitatea noastra fata de oamenii care ne acorda increderea lor este imensa. Insa eu cred ca prin cuvintele mele si modul meu de a ma exprima stiu sa ma fac bine inteleasa si atunci cand transmit avertismente, si atunci cand ofer sugestii. Putini sunt aceia care imi rastalmacesc involuntar frazele, iar daca o fac, asta e capacitatea lor si asta le e nivelul ...la urma urmei, si asta ar putea fi o lectie ,asa incat data viitoare sa nu mai dea dovada de superficialitate sau macar sa constientizeze ca mai au multe de invatat de la viata, si ca absolut toti trebuie sa evoluam, dar fiecare de pe treapta lui, neavand voie sa ardem etape. In plus, eu imi pun in garda cititorii, le transmit ce sa NU faca pentru a depasi cu bine tensiunile astrale... atunci cum de unii trag concluzia ca as induce in eroare mentalul oamenilor? Sa vorbesc doar despre lucruri frumoase pentru a imprastia o stare pozitiva? Pai asta e manipulare, domnii mei. 
Vi se pare ca,punandu-va  ochelarii roz pe nas, sugerandu-va sa ascundeti problemele sub pres, sa fugiti de voi si de realitate intr-o lume de basm, as deveni o persoana morala si un bun profesionist? Sa fim seriosi! Nu cred ca exista om pe lumea asta care sa nu aiba macar o problema ,indiferent de ce natura este. Si  cred ca cel mai important in rezolvarea ei este modul de abordare a problemei...un fel de...cu rabdarea treci marea...Exact asta sugerez eu tuturor de atatia ani-ca acele CHEI ale vietii sunt la noi. Doar ca unii descopera ca ele sunt la purtator si deschid usa, iar altii..."duce magarul si nu stie ce duce" o intreaga existenta. Gata, am spus ce am avut de spus...prietenii stiu de ce!
  Deci...in saptamana ce urmeaza ,in afara de Luna cea rapida, o singura planeta schimba semnul pe care il traverseaza. Este vorba de Venus care paraseste Taurul si ajunge in Gemeni, traversand zodia pana pe 19 mai. Mai curand se vor lasa in urma demonstratiile faptice si se va trece la cuvinte alambicate si pline de promisiuni, la stari de spirit romantice, la miscare,aventura,drum si zboruri...din floare-n floare, la dorinta de a afla informatii din toate partile si pe toate caile, la elaborarea de planuri, la intensificarea relatiilor cu veri, vecini si frati-surori, la invatat cu placere (ca ar cam fi vremea-mai ales pentru elevi si studenti),abordarea de tinute tineresti. Multi se vor axa intr-un fel sau altul pe o frumoasa stare lirica, destui vor sti sa isi redea frumos intentiile ori sa isi negocieze dorintele prin discursuri impresionante, "vorba dulce mult aduce" in urmatoarele saptamani, simtul umorului va fi cel mai mare sprijin pentru cresterea popularitatii cuiva,iar creativitatea si talentele artistice vor veni cu bune rezultate. Flexibilitatea va fi extraordinara pentru cei care lucreaza in comert, publicitate, mass-media si in general cu publicul, insa atentie la relatiile sentimentale si la angajamentele care se iau, deoarece exista o doza mare de dualitate sau superficialitate...de la cuvant la fapta e cale lunga...asadar," nu tot ce zboara se mananca".
  Problema este ca eventuala incapatanare, neseriozitate si neasumare a vorbelor de acum conduce la  plati si obstacole in timp, dat fiind aspectul tensionat Mercur-Saturn. Atentie inclusiv la volan, la relatia cu autoritatile,cu sefii, cu parintii ori profesorii!
  Ultimul aspect planetar asupra caruia doresc sa revin si sa insist, este conjunctia Marte-Pluto din Capricorn,care are un potential energetic urias, atat constructiv, cat si distructiv. Nu ma repet, ci doar va sfatuiesc sa imi recititi postarea zilelor trecute de pe facebook-https://www.facebook.com/astro.skat/photos/a.400303310073294.1073741828.400296366740655/1256902677746682/?type=3&theater

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu