duminică, 1 aprilie 2018

REPEROSKATSCOP SĂPTĂMÂNAL   Perioada 2-8 aprilie este cu atat mai importanta cu cat ea reprezinta Saptamana Mare,a Patimilor, cand crestinii retraiesc tensiunile acelor clipe din sfarsitul vietii lui Isus. E o saptamana a curateniei, si in exterior, si in interior, si a trupului, si a sufletului. Exact despre curatenie, despre constientizare, despre decizii radicale, despre munca si disciplina vorbeste si aranjamentul astral al acestor zile.
  Pentru o zi, constientul se poate scufunda in inconstient, dupa care va iesi repede la suprafata mult mai clar si mai lucid, iar asta se petrece pe fondul intalnirii dintre Soare si Mercur. Nu este inca vremea de a trage concluzii pertinente, data fiind retrogradarea mercuriana, chiar daca e un punct important al ciclului retrogradarii. Mai este informatie de dezvaluit, pe care numai psihicul o poate face. Rationalul si logica raman insa confuze in continuare, neputand adapta ceea ce vom detine la realitatea vietii.
  Despre noul ciclu Marte-Saturn am mai vorbit si altadata. El a inceput deja sa vina cu hipersensibilitate, cu rupturi si blocaje grele, productivitatea si frustrarile-temerile-pesimismul oferindu-ni-se la pachet. Vestea buna insa este aceea ca acum se pot pune bazele initiale ale unui proiect de durata, asta bineinteles daca vom fi capabili sa nu comitem erorile nerabdarii, ale furiilor, ale deciziilor impulsive. Orice pas examinati-l si planificati-l cu atentie!
  Soarele va incerca sa medieze Axa Destinului, aducand incredere si optimism in noi insine. asta nu inseamna totusi ca avem si o baza reala pentru a ne manifesta asa.
  Tensiunea dintre Marte si Mercur poate sa aduca dezbateri aprinse asupra unor subiecte mai vechi, conflicte intre partenerii de altadata, intreruperi de discursuri si argumente,iar toate vor declansa suparari. Nu va sfatuiesc sa aruncati acum cu vorbe,desi pe undeva unii ar fi indreptatiti sa o faca. Ele insa nu vor rezolva nimic, pentru ca pe nimeni nu intereseaza.Poate ca ar fi mai bine ca sub un astfel de tranzit sa generati mai degraba actiuni decat reactiuni la atitudinile altora. Spun asta deoarece in ecuatia astrala intervine si Saturn,iar orice idee,plan care ne trece prin minte, va trebui bine pus la punct ,ca sa lasam altora (de care depindem) timpul necesar sa se familiarizeze cu el.
  Vor fi totusi domenii de viata unde se maximizeaza castigurile in urma unor eforturi mari dar constiente. E vorba de domeniile conduse de Venus. Daca in relatiile afective, starile de nemultumire si neimplinire vor fi dese, financiar putem progresa, putem investi benefic in dezvoltarea talentelor, in proiecte dificile si de durata.
  Cat despre sfarsitul saptamanii, sa nu va mire daca ceva nu va merge, daca cineva nu va coopera, daca ceva nu va fi pe placul vostru! O sa fie nevoie de renegociere si ajustare.
   Pace,rezistenta la efort, intelepciune si iertare,tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu