joi, 19 aprilie 2018

HOROSCOP SĂPTĂMÂNALBerbec-activitatea  profesională va fi destul de ridicată,căci în drumul spre atingerea obiectivului a trebuit să depășiți diferite obstacole. Ele au fost mici,dar au jucat rolul iritant în tot ceea ce au de făcut. Puteți acum,în sfârșit,începe să finalizați anumite documente,să discutați condițiile de cooperare cu partenerii,cu șefii, pentru că se vor face schimbările necesare,iar multe din blocaje vor fi eliminate.Astfel, lucrurile vor avansa treptat.
Tot la locul de muncă vă avertizez că vă așteaptă stări emoționale.Evitați intrigile și dușmăniile împotriva cuiva,pentru că altfel, totul vine ca un bumerang inapoi spre voi. 
În general,această săptămână este de succes și veți putea demonstra bine calitățile profesionale ori abilitățile de afaceri.Ceva se va evalua în curând,iar voi o să beneficiați de un bonus luna viitoare.
Sentimental, iubiți și sunteți iubiți,arătați atenție și sensibilitate față de cei dragi și veți fi răsplătiți cu grijă reciprocă și reciprocitate a sentimentelor.

Taur-nu ați găsit până acum cel mai bun moment pentru a efectua schimbări radicale la locul de muncă.Dacă ați avut un job stabil de la care nu v-ați grăbit să plecați,acum o să începeți a vedea roadele. Dacă nu,v-ați aruncat în promisiuni deșarte,v-ați confruntat cu înșelăciune și ați constatat că acel cineva nu a meritat încrederea voastră.
Încă e posibilă confruntarea cu o serie de obstacole neprevăzute.Într-un caz,acesta ar putea fi legată de  organele de control,iar în celălalt caz ,de intrigile dușmanilor și concurenților.Trebuie să fiți mai atenți,să vă abțineți de  la eludarea legii, să vorbiți mai puțin și să ascultați mai mult.
Nativii cu afaceri ori cu colegi din alte orașe sau țări, se pot confrunta cu dificultăți.Într-un caz, actele și documentele cerute de lege vor trebui să fie finalizate,iar într-un altul,se schimbă cumva condițiile de muncă.Nu e exclusă și o a treia variantă-pe drumul spre atingerea obiectivelor voastre,vor exista unele circumstanțe de forță majoră,pe care nu le puteți influența,nu le puteți gestiona.

Gemeni-voi puteți fi în mod semnificativ dependenți de anumite persoane din mediul înconjurător,poate de cineva din zona prietenilor,poate o persoană superioară destul de solicitantă.Temele de discuție ar fi legate de dezacorduri în afacerile comune sau de pretențiile mari materiale.Este puțin probabil să ignorați toate aceste semnale.Nu fiți nervoși și agitați,fiți pregătiți să căutați soluții,să faceți manevre de distragere și să arătați,de asemenea,diplomație și tendință spre compromis.
Multe ați putut rezolva prin explorarea detaliilor și a atenția la chestiuni minore la prima vedere,multe ați reușit să evitați din greșelile din timpul mișcării retrograde a guvernatorului vostru. De acum încolo finalizați afacerea inițiată anterior,căpătați putere și,împreună cu cei care lucrează la proiecte,o să vă angajați activ în implementarea conceputului.Vă veți bucura de procesul de lucru și de cooperarea tuturor colegilor.O mare parte din ceea ce ați planificat până acum și din ceea ce ați visat va reveni la viață.

Rac-voi trebuie să vă monitorizați starea emoțională.Veți fi atât de impulsivi și inconsistenți în acțiunile voastre încât voi înșivă o să vă faceți rău.Obțineți în primul rând libertate în interiorul vostru, iar apoi deveniți independenți.Nu vă sfătuiesc să intrați în panică dacă situația din viața  personală nu merge bine,așa cum ați conceput-o.Acordați atenție aspectului exterior, cumpărați-vă  haine la modă și vizitați salonul de înfrumusețare.Abia apoi,nu numai că veți atrage oameni vrednici, dar și pe cei fiabili,pe cei aleși de destin pentru voi.
Se poate să întâlniți o persoană care să vă facă imediat o ofertă.O astfel de impetuozitate ar trebui să alerteze, nu să vă facă fericiți.Dacă nu sunteți încă pregătiți pentru astfel de evenimente,atunci spuneți partenerului despre acest lucru.Pe de altă parte, nu ar trebui să fiți prea solicitanți în dragoste,să nu construiți iluzii cu cine nu este demn de voi.Chiar mai mult,nu este indicat să căutați doar frumusețea exterioară a celorlalți.

Leu-dacă ați avut probleme de sănătate până acum,incepe o perioadă de ameliorare.Ea este favorabilă pentru îngrijirea corporală,proceduri cosmetice, exerciții de respirație iarăși sunt deosebit de utile,activități în aer liber, yoga ori alte sisteme,practici în care o mare importanță o are respirația corectă.
La serviciu,continuă perioada imprevizibilă si dificilă. Dacă ați avut controale,încă mai trageți de pe urma lor.De asemenea,este posibilă reînnoirea problemelor legale vechi, deci fiți atenți și păstrați în ordine documentele.
S-ar putea să traversați dezacorduri cu colegii din alte orașe sau alte țări,în urma cărora cooperarea va fi, fie întreruptă,fie supusă unor schimbări.Antreprenorii și managerii de toate nivelele ar trebui să fie mai atenți la munca subordonaților,căci din  vina acestora, proiecte importante pot eșua.
Subordonaților și angajaților le recomand să își îndeplinească cu atenție îndatoririle iar,dacă este posibil,să nu participe la intrigile și certurile dintre colegi

Fecioară-ați avut de traversat o multitudine de situații incomode,ați fost prost organizați,și poate că cea mai bună tactică în această perioadă dificilă ar fi fost  plecarea în vacanță.Una peste alta însă,cele mai dificile zile au trecut ,iar de acum încolo,pas cu pas,situația  începe să se îmbunătățească și mai multe probleme vor fi rezolvate într-un fel sau altul.Vă sfătuiesc totuși să nu vă grăbiți să luați decizii doar pentru a vă dovedi exclusivitatea,deoarece sunteți gata să vă asumați riscuri prea mari și puteți să vă implicați cu ușurință într-o aventură ce nu va fi în favoarea voastră.
Veți dori să rezolvați secretele altor persoane sau cel puțin să aflați ce anume încearcă să ascundă de voi.Acest lucru este chiar util pentru cei care sunt conectați prin obligații financiare cu alte persoane sau care sunt implicați în gestionarea capitalului altor persoane.Dacă aveți datorii,problemele legate de impozite,împrumuturi,înregistrare de moșteniri,partaj sau amenzi nu vor fi rezolvate rapid. 

Balanță- planurile și proiectele de muncă vor avea șansa în sfârșit să fie realizate.Așadar, nu stați departe de acele deschideri care încep să apară și utilizați oportunitățile.Tot în sens profesional, nu vă supraestimați,omul cât trăiește învață și mai aveți loc de  creștere ca specialist.

Totul va funcționa bine pentru unii, folosind oportunitățile partenerilor de afaceri sau oferind servicii intermediare.Alții vor produce impresie bună unei persoane de succes,care văpoate propune ceva stabil și mulțumitor.Relațiile cu partenerii pot fi controversate,deoarece prin natura voastră sunteți selectiv în preferințe. Interesele comune și cooperarea reciproc avantajoasă vor fi cheia succesului negocierilor. 
Acum e momentul și trebuie să renunțați urgent la fumat, mai ales dacă ați încercat în mod repetat să faceți acest lucru și v-ați tot răzgândit.Stați numai puțin și gândiți-vă- ce vă aduce ca bucurie acest obicei prost? Nimic altceva decât cheltuială mare,dependență și respirație urât mirositoare. Dacă o să cântăriți toate minusurile și plusurile,există șansa de a adopta de acum încolo un stil de viață sănătos.

Scorpion-nici pentru voi nu a fost simplă perioada ultimelor 3 săptămâni,dar acum se ușurează lucrurile,dar succesul vostru poate veni prin cooperarea cu alții.Dați dovadă de  răbdare și perseverență, fiți rapizi în acțiuni și nu pierdeți timpul,banii,energia,pentru nimic în lume.Trebuie să deveniți mai încrezători în forțele voastre,să  traduceți în practică ideile îndrăznețe.Nu ezitați să participați la evenimente de masă,să  întâlniți oameni promițători și să credeți în talentele voastre. Practic trebuie să setați ritmul,ceea ce va ajuta la avansarea și depășirea concurenței. Chiar dacă se întâmplă să faceți o mișcare greșită,amintiți-vă că toți învățăm din greșelile noastre.
Sentimental, principalul lucru nu este să vă îndrăgostiți de o persoană nedemnă,altfel, frustrarea și resentimentele vă pot împinge spre depresie. Dar pentru că sunteți puternici prin natura voastră,veți depăși voi și asta.

Săgetător-puteți schimba nu numai locul de munc[,ci și specialitatea,mai ales dacă acest gând v-a forțat mult creierul.La urma urmei,visați să deveniți câștigători nu numai în dragoste,ci și în domeniul carierei.Vă sfătuiesc să căutați un loc în care să existe vanitate,comunicare și perspective frumoase.Este chiar banal să stați în birou și să vă plafonați.Nu e exclus ca unii dintre voi să își scrie cererea de demisie și să se îndrepte cu îndrăzneală spre ceva potrivit pentru natura lor. Nu ar trebui să acționați în mod spontan,ci în conformitate cu un plan elaborat în avans. Atunci nimeni nu va îndrăzni să vă tragă la răspundere pentru iresponsabilitate.

Presupun că aveți multe proiecte interesante,pe care încă nu le-ați comunicat prietenilor și colegilor.Și bine ați făcut.Încercați să gândiți totul mai întâi în cele mai mici detalii și apoi să începeți să implementați.Planeta Uranus vă sprijină visele, prin urmare,nici un invidios dușman nu vă sperie. 

Capricorn-potențialul de energie se pare că este scăzut și vă recomand să dormiți mai mult ,să mâncați la ore fixe.De asemenea aveți grijă și reduceți tensiunea fizică, deoarece sunt posibile leziuni la nivelul genunchiului sau probleme cu coloana vertebrală. Dacă aveți maladii genitourinare sau hepatice,aceasta e o perioadă favorabilă pentru a lua măsuri preventive.Iar dacă vi se umflă picioarele în special,reduceți cantitatea de lichid consumată.
În planul cosmetic,e un timp favorabil pentru întinerirea corpului în ansamblu.Decideți ce vă poate ajuta în această privință,și luați măsuri. 
Profesional,analizați-vă planurile,deoarece la cea mai mică greșeală de calcule,există riscul să fie afectat  întregul proiect.În plus,nu încercați să faceți față singuri problemelor.Împărțiți-vă responsabilitățile cu cei dragi.În caz contrar, riscați să vă subminați sănătatea sub presiunea unei afaceri urgente.

Vărsător-perioada este favorabilă pentru alua contact cu noi informații,noi cunoștințe și învățarea unui lucru nou.La locul de muncă,respectați principiul muncii în echipă și al cooperării. În acest fel, rezultatul va fi mult mai bun decât performanța pe care ați face-o solo. Dacă munca voastră nu implică o astfel de oportunitate,discutați problemele actuale cu colegii sau cunoștințele,obțineți informații suplimentare din cărți,programe tematice,resurse de pe internet. Într-un cuvânt,găsiți-vă o "oglindă" profesională - o reflectare a stării actuale a propriei persoane, ca să nu vă închideți propriile oportunități profesionale.
Puteți deveni un exemplu pentru alții și o să vă aflați în centrul atenției.Folosiți-vă o astfel de poziție pentru a vă face noi cunoștințe și pentru a obține noi oportunități.Aveți grijă de cei mai slabi și mai vulnerabili ca voi - copii, bătrâni, animale,căci faptele bune vi se vor întoarce înzecit.
În a doua parte a săptămânii,ascultați-vă inima și intuiția pentru a reuși.Dacă aveți nevoie de sfaturi înțelepte,contactați o femeie cu experiență care este gata să vă sprijine.

Pești-o să folosiți noi metode și abordări pentru a lucra și a comunica cu oamenii.Simțiți-vă liberi să încercați chiar și ceva de care acum nu aveți nici cea mai mică idee - este momentul să experimentați și să vă întâlniți cu noi oportunități.Bucurați-vă apoi de realizările voastre "și mâine - din nou în luptă".Dacă ajungeți într-un anumit punct în viitorul apropiat,cel mult mediu, nu vă opriți acolo!Altfel, va fi foarte greu să părăsiți  zona de confort și comoditate și e păcat.
În familie,nimic nu împiedică recurgerea la surprize, precum și îngrijirea gospodăriei,a domiciliului vostru. Împreună cu perechea,o să vă amintiți de ceva amuzant și strălucit din viața voastră și, de asemenea,o să ieșiți mai des pe natura.
Nativii singuri au în continuare șansa de a găsi pe cineva de care să se îndrăgostească.Încercați să aflați mai multe despre respectiva persoană,pentru a nu rămâne dezamăgiți.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu