duminică, 25 martie 2018

REPEROSKATSCOP SĂPTĂMÂNAL


  
  Sfarsitul lunii martie si prima zi din aprilie incepe cu tensiuni izvorate din dorinta de control mai ales in relatiile copii-parinti,  in conditiile in care Marte chiar solicita responsabilitate venita dinspre Capricorn, iar Ceres este axat pe distractie si placeri venite dinspre zona Leului.
  In acelasi timp, Neptun si Juno isi dau mana in Pesti, aducand dorinta de a descoperi partenerul perfect ori de a cere idealul partenerului deja existent. Dar suntem noi oare ceea ce solicitam si avem pretentia  de la altii? Cine arunca primul piatra? Bine ar fi sa pornim cautarile cu noi insine, tocmai, pentru a deveni ceea ce cautam, in loc sa ne proiectam lipsurile asupra celuilalt.
   Al doilea careu al perioadei dintre Mercur si Lilith va accentua discordantele dintre intelect si fiorul intunecat feminin,accentuand luptele pentru putere. Sa fim asadar atenti si sa constientizam atunci cand cineva joaca murdar cu noi, pentru ca una  se va spune si alta se va dori a face! Responsabilitatea si disciplina vor fi importante, caci Saturn in Capricorn va veni cu lectii.
  Conjunctia Venus-Uranus din Berbec va aduce schimbari neasteptate in relatiile afective sau financiare. Unele vor fi benefice prin evolutia lor, iar altele se vor rupe sau vor veni cu pierderi.
Saturn a inceput sa ne scuture serios prin testele pe care ni le ofera, solicitandu-ne rabdarea , responsabilitatea si limitele pe care le avem. Cine va depasi  in continuare aceste granite, va fi retrogradat. E posibil ca dinspre careul Saturn-Soare sa ne simtim deprimati si pesimisti in urma situatiilor traversate.
   In ultima zi a lunii martie Venus paraseste semnul Berbecului si ajunge in Taur, zodie pe care o conduce.Nu vom simti neaparat din prima zi beneficiile pe care le poate aduce, insa cu siguranta inca 3 saptamani din aprilie  avem si timp sa ne bucuram. Va trebui avuta in vedere exagerarea efectelor venusiene,fie ca ma refer la abuzurile de la petreceri, fie ca ma refer la cheltuielile excesive. 
   Sfarsitul saptamanii va sta sub efectele razelor Lunii Pline, a carei faza perfecta se formeaza pe axa Berbec ( Eu)-Balanta ( Noi). Nu spun acum decat ca obligatoriu ceva trebuie sa se schimbe intr-o relatie      (nu neaparat afectiva) pentru ca ea sa continue. Daca nu, se va incheia.Va fi important sa intelegem trecutul ei ,sa il regandim, sa il revizuim si sa extragem din el informatiile esentiale pe care le-am omis la acea vreme, caci doar asa putem intrezari traiectoria prezentului si chiar a viitorului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu