duminică, 18 martie 2018

REPEROSKATSCOP SĂPTĂMÂNAL


   Perioada 19-25 martie începe cu o extraordinare putere de intuiție, percepție psihică, misticism și îndreptare spre spiritualitate sau empatie, chiar cu o dorință de sacrificiu. și, bine ar fi daca am acorda atenție mesajelor venite din interior sau din eter, prin vis, prin spirit, prin acel simț neperceput de toți.
  Conjuncția Mercur-Venus din Berbec este una activă, aliniind rațiunea cu inima, facilitând comunicarea gândurilor dar și a sentimentelor noastre, împărtășindu-ne dorințele, pasiunile, furiile și nerabdarea.
  Marcantă este harta zilei de 20,căci ea reprezintă potențialul anului astrologic și marchează primăvara astronomică. Soarele practic trece de la punctul  Omega la punctul Alfa al zodiacului. E un moment de plantare a semințelor, intențiilor și ideilor care se pot transforma în decurs de un an de acum încolo. Vom finaliza ori vom lăsa ceva în urmă dacă dorim să deschidem altă cale.
  Tensiunea dintre Juno și Nodul Nord stabilește limite între sacrificiul pentru partener și stăpânirea de sine sănătoasă. A dărui dar a și primi în relație este cea mai bună opțiune, căci dragoste nu înseamnă iertare la infinit a greșelilor celuilalt...iubirea nu e suferință.
  Pe 23 Mercur intră în mișcare retrogradă pentru 3 săptămâni, atingând tot ceea ce reprezintă planeta, pornind de la gândire, logică, raționamente, călătorii, dialoguri, tehnologie de comunicare, autoturisme, acte și documente. Va fi dificilă concentrarea dar e nevoie de ea înainte de a vorbi sau acționa. Vă sfătuiesc să apelați la mintea intuitivă, să fiți flexibili toate aceste săptămâni, să fiți pregătiți de întoarceri, revizuiri, reprogramări, să aduceți chestiuni vechi pe tapet, cu scopul de a le rezolva. Nu sunt zile bune pentru noile porniri, noile contracte, noile proiecte, ci pentru regândire, constatare, cercetare,investigare. Iar ca să vă spun lucruri și mai practice, nu vă recomand cumpărarea de mașini noi, de telefoane ori altă aparatură ce ar avea legătură cu comunicarea. Cât despre dialog, oricât de furioși ați fi la un moment dat, nu vă sfătuiesc să spuneți chiar tot ce gândiți pentru că se vor complica lucrurile mai târziu și regretele vor fi tardive.
   Careul Venus-Pluto aduce pe de-o parte o mare dorință de a-i controla pe alții în iubire sau finanțe, sentimente de gelozie, de răzbunare, de posesivitate ,de dependență și chiar stări de paranoia, însă pe de altă parte vom fi ajutați să lucrăm în interior cu umbrele și fricile noastre.
  Weekendul va sta sub energiile Soare și Marte. Relația dintre cei doi aștri puternici, masculini și stăpânitori de foc este acum și mai dinamică, devenind periculoasă inclusiv pentru integritatea corpului fizic. Nu forțați nota, nu săriți calul și evitați conflictele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu