duminică, 11 martie 2018

REPEROSKATSCOP SĂPTĂMÂNAL


  Saptamana 12-18 martie incepe sub efectele  multor energii cu rezonanta asupra individului.Sunt activate astre personale, pornind de la minte-logica si terminand cu relatiile sentimentale-inima. Rand pe rand, Mercur e afectat de Saturn, Marte scanteiaza cu Uranus, Soarele isi da mana cu Jupiter si Pluto, Saturn blocheaza pe Venus si, spre finalul perioadei, Marte joaca feste impulsiv, in timp ce Mercur regleaza o prima etapa dintr-o mai mare schema karmica. Asadar, Mercur deschide competitia, Mercur o finalizeaza. 
  Vom gandi greoi, ni se vor opri planuri si drumuri, vom fi intelesi gresit ori pur si simplu ni se vor refuza ideile...precauti pana la rigiditate, iar daca mai ramanem si blocati pe dunga unor neimpliniri, sa vezi deznadejde atunci! Toate astea au insa un scop-acela de a casca ochii asupra unor realitati dure si a lua masuri radicale.
  Legatura Marte-Uranus aduce energii in salturi, ne scutura ca un curent electric, brusc, spontan si neasteptat....eliberare ,libertate si independenta sau....inca o revolutie! Tendintele nu au insa o rezistenta prea mare in timp. In plus, grija ca in urmatoarele 3 saptamani, curajul sa nu devina nebunesc ,iar actiunea sa nu se transforme in agresiune! Mariti atentia la calatorii ori cand lucrati cu aparatura moderna electrica!
  Egoul si dorinta merg mana in mana, intentia si determinarea la fel. Problema este ca, oricat de puternica ar fi impresia pe care o putem face asupra altora, oricata capacitate avem de a privi lucrurile  secrete pe sub pojghita de suprafata, acolo unde de fapt este nevoie de delicatete si subtilitate, vom da cu batul in balta.
  Contactele sociale, banii si amorurile nu inainteaza nici ele ca unse, iar unii vor fi obligati ori sa renunte la dorintele inimii si sa accepte realitatea situatiilor, ori sa isi modifice caile pe care au mers pana acum. Multumiti-va doar cu faptul ca alegerile obligatorii vor fi clare, dar nu va imaginati ca sunt si alea pe care le-ati fi dorit sa se intample.
  Nu deveniti neincrezatori in fortele proprii, iar pe baza evenimentelor ce vin, cautati sa aflati noi moduri de a le privi, din noi unghiuri si noi puncte de vedere, fara a exagera in dogme, supraincredere sau o prea mare indulgenta. Contrar, se vor pierde oportunitati.
  Si, in sfarsit, referindu-ma la aspectul pozitiv pe care il face Mercur cu Axa Destinului, el ne ajuta sa identificam mai usor elemente care ne-au lipsit, sa descoperim mai clar ce pasi trebuie facuti spre obiectivele cu bataie lunga, propuse probabil in prima parte de februarie, cand am hotarat sa reluam ceva neterminat din trecut. Oricat de mult ne-am da seama acum de anumite chestii, eu zic deocamdata sa observati, sa va informati, sa vi le notati. Se pare ca altele in completare vor veni la sfarsitul lunii, iar imaginea totala si numai buna de pus in aplicare o vom avea abia la sfarsit de aprilie.
  Intelepciune tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu