duminică, 4 martie 2018

REPEROSKATSCOP SĂPTĂMÂNAL


   Perioada 5-11 martie vine cu modificări energetice produse de eliberarea zonei apoase și activarea celei de foc. În timp ce Mercur duce intelectul de la Yin la Yang, același lucru face și Venus cu partea estetică a lucrurilor, și asta în timp ce semnele de foc sunte deja unite prin sextilul astrelor Marte și Eris,care ele în sine reprezintă curajul, lupta și acțiunea.Așadar, nu prea o să avem timp de stat, nici cu gândul, nici cu fapta. Luăm măsuri, ne urmărim pasiunile, ne extindem cunoștințele, călătorim, învățăm, explorăm și toate uneori dincolo de limitele noastre. Spunem cu pasiune ceea ce gândim, facem ceea ce dorim, dar uneori ceea ce scăpăm pe gură nu mai putem lua înapoi.Până și în dorința de a acționa spre direcția plăcerilor noastre am putea jigni și face rău altora. Sugerez moderație și atenție la modul de utilizare a focului, să nu ne ardem totuși!
  Marele Benefic staționează în Scorpion,pregătindu-se de o retrogradare ce va dura 5 luni. E poate mai puternic acum, aducând avantajul muncii interioare, a celei din adâncuri...un fel de anchetă profundă. În aceeași măsură, va veni cu bulversări legate de judecăți,filozofii, finanțe, dreptate, spiritualitate, educație, călătorii la depărtare.
  Și Mercur se va pregăti de retrogradare ,așa că, ceea ce se va planifica, discuta și parafa în următoarea perioadă, nu rămâne bătut în cuie și bine ar fi să luați în calcul asta!
  Sfârșitul săptămânii vine cu testări aduse de careul perechii Mercur-Venus cu Lordul Karmei, având scopul de a verifica realitățile din viața noastră, de a ne examina maturitatea, responsabilitatea și răbdarea. Când vor apărea obstacolele și amânările, depresia va pândi la ușă.
  Trigonul Marte-Uranus este minunat pentru acțiunile inspirate,pentru dorințele unei colectivități, pentru schimbările revoluționare, pentru afirmarea independenței .Este însă atât de puternică energia, încât va trebui să o folosim cu înțelepciune.Contrar, ne vom electrocuta, iar pentru unii va fi fatal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu