duminică, 25 februarie 2018

REPEROSKATSCOP SĂPTĂMÂNAL


  Ultimele zile de februarie și primele din martie continuă să aibă concentrarea energetică pe zonele de apă, așa cum se știe, bazate pe emoții. Cu 4 planete în Pești, fantezia și imaginația o pot lua razna, visele devin active și transmit mesaje grele, unele false ,umbrite de fricile subconștientului, nevoia de meditație și liniște sufletească ne va învălui, iar creativitatea și inspirația vor atinge cote maxime. Nu recomand acum ședințele de hipnoză și nici să vă bazați pe fler.
   E greu, deși se impune, să fii logic și rațional cu emisfera stângă a creierului dezactivată! De aceea, recomand prudență dacă aveți decizii importante de luat. Ori amânați-le, ori verificați de două ori realitatea, ori cereți sfatul persoanelor cu experiență și mai în etate. 
  Poate pentru faptul că Soarele aspectează pozitiv cu Saturn ne putem apuca de învățat și exersat noi abilități, unele artistice, altele de organizare și management.
 Profunzimea lui Pluto se va îndrepta spre Venus, iar conexiunea relațiilor va deveni benefică. Aveți însă grijă la obsesii ori la dorința unuia de a-l manipula și domina pe celalalt! Deși tendința sigur va exista, măcar să nu se aplice prin depersonalizarea perechii sau prin suprimarea intereselor ei.
 Importanța cuvintelor este extraordinară, pentru că ele pot vindeca ori răni adânc. N-ar strica să ni le alegem cu delicatețe și discreție.
  Financiar, e o bună săptămână pentru aceia care au contact cu băncile sau alte instituții financiare, pentru achitarea taxelor și impozitelor sau pentru încheierea de asigurări. Putem convinge mai ușor pe alții să ne acorde resursele de care avem nevoie ,dar trebuie să ne gândim pe îndelete și dacă le vom putea restitui. Nu vă întindeți așadar mai mult decât vă e plapuma!
  Luna Plină care se formează pe axa Fecioară-Pești este ultima de dinaintea anului nou astrologic și are un mare potențial de manifestare concretă. Dacă există lucruri profesionale sau legate de casă ori de cei dragi, începute de anul trecut și până acum, se vor finaliza sau vor trece la o altă etapă în următoarele 2 săptămâni, iar dacă trebuie să vă eliberați ori să dați drumul persoanelor din viața voastră, de care doar vă agățați în prezent, acum o puteți face.
 Cu Luna în Fecioară, atenția la detalii e necesară pentru a evita scandaluri, îndeplinirea responsabilităților la fel, lucrul în echipă se impune, proiectele pe termen scurt dau roade, iar preocupările pentru sănătate și debarasarea de proastele obiceiuri, evitarea intoxicațiilor, trebuie să ocupe loc esențial. Momentul de echilibru îl vor atinge numai aceia care vor ajusta atât aspectele intuitive, cât și pe cele practice, hrănindu-și în mod egal și mintea, și spiritul, și trupul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu