duminică, 18 februarie 2018

REPEROSKATSCOP SĂPTĂMÂNAL


  Destul de complexă energetic este săptămâna 19-25 februarie, pornind de la relația Marte-Axa Destinului și terminând cu provocările individual-colectiv ,dorință-rațiune-inimă-spiritualitate, izvorâte din tensiunile ce se vor isca pe zonele Pești-Săgetător.
  În prima jumătate a perioadei vom putea profita de oportunitatea ca, dintr-un impuls spontan ori la îndemnul cuiva, să avem prezența de spirit și să ne îndreptăm constructiv acțiunile. Se pot face pași în proiecte deja studiate și puse la punct, dar nu se recomandă arderea de etape în situația în care planificările nu sunt făcute organizat, în detaliu și responsabil, în așa fel încât să se fi luat în calcul toate riscurile pe viitor.
 Întâlnirea la grad perfect Venus-Neptun emană artă și o creativitate extraordinară, o empatie și o compasiune de toată admirația, îndreptarea spre acțiuni caritabile, dar, în aceeași măsură, este foarte înșelătoare, iluzorie, dezamăgitoare. Putem fi naivi, putem visa mult peste realitatea vieții, putem ocoli duritățile fugind în vicii, adică ne putem scufunda în valuri, fără a lua în calcul adâncimile periculoase ori furtunile care s-ar putea isca în orice moment. Să visăm în roz e fantastic, dar să ne trezim la timp din ceva care ar putea deveni coșmar este și mai frumos. Verificați așadar realitatea în orice v-ați putea implica legat de bani, negocieri, legături sentimentale, filozofii false! Se va evita astfel durerea și dezamăgirea de mai târziu, pentru că ceea ce se pornește acum, se va întinde pe parcursul unui an. Ca să vă vină mai ușor să nu picați în capcană, apelați la logică și rațiune, la abordare metodică și practică a problemelor. Se pare că sextilul Marcur-Saturn oferă în acest sens indicații demne de luat în considerare, mai ales că unii dintre noi vor fi grăbiți și forțați de evenimente, de persoane, să ia decizii rapide și sub presiune. Evitați asta pentru că, tendințele or putea ele duce spre câștiguri, dar numai pe spatele și pierderile altora.
   Și intrarea lui Juno-asteroidul parteneriatului-in semnul Pești accentuează ideea de devotament dus până la sacrificiu. Este foarte important ca o eventuală relație să se bazeze pe încredere, devotament și loialitate, pentru că interferențele vor fi profund emoționale. Riscul unei dezamăgiri este cu atât mai mare cu cât Luna se află în Gemeni, duplicitară, superficială, schimbătoare, fără să echilibreze vorbele cu faptele.
  Grijă dacă cineva încearcă "să vă facă capul mare", și grijă dacă hotărâți să rămâneți lângă cineva doar din milă ori că vă șantajează emoțional! Merită sacrificiul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu