duminică, 14 ianuarie 2018

REPEROSKATSCOP SĂPTĂMÂNAL


  Saptamana 15-21 ianuarie debuteaza cu mari energii astrale venite dinspre zona Capricornului, obligandu-ne, daca nu am priceput inca importanta perioadei, sa iesim la rampa si sa actionam pentru 2 saptamani in directia indicata de Luna Noua a carei faza exacta se va implini in dimineata zilei de 17.
  Concentrarea extraordinara ,unirea fortelor a 6 astre din 10 studiate, plus declansarea vointei Lunii Noi in Capricorn, ma determina sa spun ca, viitorul apropiat, ceea ce vom face, devine serios , pentru unii decisiv chiar financiar ,profesional, ca statut social, politic si economic ... nu trebuie luate lucrurile in varful opincii.
  Sextilul Jupiter-Pluto, primul dintr-o serie de 3 anul acesta, confirma semnificatia crescuta a mizelor puse in joc, dar si a impactului pe care il vor avea transformarile urmatoare la scara globala. De cate ori avem un aspect Jupiter-Pluto, totul se  extinde, binele creste, dar si raul creste. Jupiter vine cu increderea, iar Pluto cu posibilitatea de a cerceta in adancuri, de a curata si dărâma acolo definitiv ce nu mai functioneaza, pentru a face loc semintelor noi care se vor sadi.
  Se va impinge pentru aflarea adevarului, se va forta nota pentru a impune o anumita credinta, vor aparea oportunitati de dezvoltare,de educatie, se vor extinde resurse ,vor creste afaceri, iar noi trebuie sa facem ceva pentru asta....Dumnezeu iti da, insa nu iti baga si in traista.
  Unii cred ca deja s-au miscat cu ajutorul lui Marte inca din primul decan de ianuarie, pe fondul conjunctiei Marte-Jupiter in Scorpion. Reamintesc faptul ca Scorpionul stapaneste o casa financiara, de procese de recuperare,de taxe si impozite, de credite, de asocieri,de moarte si regenerare, iar Capricornul conduce sectorul cel mai inalt pe care evolutia unui nativ o permite in asta viata, este casa sefilor, a carierei si a locului de unde se poate da ordin. Daca s-a actionat in timp util, vin si recompensele.  Notabile si legate de aspectele de acum vor fi si zilele perioadelor 10-18 aprilie, precum si 8-16 septembrie. Retineti-le!
  Luna Noua va permite o buna organizare a prezentului, pentru a ne pregati de un pas maret in viitor. Sa nu va inchipuiti ca norocul bate la usa! Nuuu...ci doar efortul de pana acum, pastrarea scheletului a ceva la care s-a muncit organizat si disciplinat...acel ceva o sa capete  noua valoare, caci ceea ce se pune acum in miscare da nastere la proiecte cu bataie lunga, greu de implinit, dar cu rezultate pe masura si pozitii de neclintit. Nu va descurajati daca sunteti implicati deja in aceste transformari, caci Mercur langa Saturn poate da astfel de stari, ci mai curand concentrati-va pe planificarea si organizarea pasilor vostri urmatori!
  O chestie interesanta remarc in harta momentului...faptul ca nu exista semn de aer (mental) ocupat, iar asta ingreuneaza potentialul logico-rational mercurian. In schimb, Mercur aspecteaza pozitiv cu Neptun...aveti asadar capacitatea de a medita lucrurile dincolo de  intelegerea cu creierul, luati in calcul si flerul si intuitia!
  Venus, inca in Capricorn de Luna Noua, imi povesteste de consecinte si finaluri in relatii, bani, posesiuni, confort, arta si tot ce tine de frumusete. Ceea ce va nemultumeste si va blocheaza, lasati sa plece, iar daca nu simtiti ca e bine asa, ganditi-va la ce suflu nou puteti aduce de acum incolo pentru a imbunatati situatia?
  Singurul aspect tensionat al Lunii Noi ar fi cu Uranus, si fiindca el e separant, probabil ca surprize legate de trecut vor perturba putin acum lucrurile.Nici de asta nu va impacientati! Totul are un scop...veti fi obligati sa faceti pe nepregatite schimbari de planuri pe care le credeati batute in cuie, veti fi obligati sa acceptati situatia si sa va adaptati din mers la ce se iveste, pentru ca asta-i calea buna, trebuie o reorganizare a vietii ca sa fim lasati de univers sa inaintam. E clar ca nu putem schimba trecutul, asta este, dar putem invata din el pentru actiunile viitoare.
  Dupa 18 ianuarie incolo se mai elibereaza concentratia semnelor de pamant, caci Venus, si apoi Soarele, ajung in Varsator. Devenim astfel timp de o luna mai detasati, mai vizionari, mai neconventionali, mai prietenosi, mai aplecati spre nevoile celor defavorizati de soarta. Insa in aceeasi masura ne putem confrunta si cu reversul medaliei, acela care conduce la rebeliune si revolta, la tensiune si haos prin razvratire.
  Va doresc sa va catarati si sa urcati intelept muntele in urmatoarele saptamani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu