sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Luna eclipsata in Leu


  Evenimentul important al saptamanii 29 ianuarie-4 februarie il reprezinta energiile si efectele eclipsei de Luna din Leu, formata in ultima zi de ianuarie. Ele vor avea repercursiuni pentru urmatoarele saptamani, au potentialul de a provoca valuri in viata unora dintre noi si sunt legate de eclipsele din iarna si vara lui 2017. Se stie bine ce fel de transformari s-au produs anul trecut in viata noastra, spre ce directii noi am pornit atunci, ce demersuri am inceput sa facem, iar acum se rezolva ceva, se pune in practica ori se incheie definitiv, bine sau rau.
   Luna reprezinta emotiile, iar in preajma eclipsei securitatea si confortul ne sunt zdruncinate. E momentul sa privim cu adevarat in interior, sa ne descoperim temerile, sperantele, visele si propriul adevar. Energia Leului ne indeamna sa actionam,sa ne ocupam de viata noastra ca indivizi, sa fim pur si simplu regii propriei jungle. Insa inainte de a actiona, trebuie sa avem rabdare sa iasa la iveala lucrurile ascunse, pe care inca nu le stim, si doar apoi vom detine informatiile in urma carora e bine sa luam masurile pertinente.
   Intotdeauna perioada din preajma eclipselor este supraincarcata emotional si extrem de sensibila. Ca urmare, multe gafe se pot face, unele dintre ele imposibil de reparat. Rani vechi din trecut ar putea sa reapara si trebuie bine sapat pentru a intelege ce se intampla. Doar forta interioara si mandria Leului ne ajuta sa aflam cine suntem, unde ne aflam acum si ce avem de facut pentru noi in mod special de acum inainte. Increderea in noi insine nu o putem regasi decat conectandu-ne la solicitarile inimii si ale vocii intuitive a intelepciunii interioare. Practic fiecare trebuie sa devina conducatorul propriei vieti, iar ceea ce se intampla acum sau poate ca s-a intamplat deja zilele astea, nu e altceva decat un curs firesc al vietii, caruia nu trebuie sa ne opunem.
   Pe conjunctia Lunii cu Ceres, faptul ca Ascendentul hartii momentului se afla in Rac, nu pot decat sa ma gandesc la extraordinara legatura dintre efectele eclipsei si femei, implicit mame.
   Inconjunctia cu Neptun atrage atentia asupra tendintei gresite de a ne victimiza si martiriza pana la sacrificiul final doar dintr-o motivatie greu de deslusit care de fapt e aceea de a ne pune in lumina reflectoarelor. Se merita?
  Juno si Venus au de asemenea roluri bine definite, mai ales in directia parteneriatelor romantice ori financiare. Nu trebuie sa existe loc pentru gelozie acum, iar increderea ,fidelitatea si acceptarea  trebuie sa fie reciproce. Contrar, totul se prabuseste.
  Careul cu Jupiter aduce o explozie de individualism care, alaturi de marea dorinta incapatanata de libertate, ii determina pe unii sa actioneze intrecand masura si sarind peste bord, provocand adevarate drame in jur. Cultivam cu mandrie sau cultivam mandria pe eclipsa asta?
  Trecerea lui Mercur in Varsator vine cu noi vesti si cu discutii radicale clare. Faptul ca Varsatorul ajuta mintea sa se detaseze de emotii e un lucru bun.Va sfatuiesc asadar ca atunci cand va simtiti cuprinsi de slabiciunile emotivitatii, sa va concentrati si sa puneti mintea in functiune pentru ca doar asa veti gandi si veti avea grija la consecinta faptelor.
  Intelepciune va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu