joi, 28 decembrie 2017

TIC-TAC 2018-PARTEA 3


    Inclin sa cred ca Marte va avea un cuvant greu de spus de-a lungul anului 2018, si prin semnele pe care le va traversa, si prin aspectele pe care le va face, dar mai ales prin energiile periculoase pe care le va transmite in perioada retrogradarii. Oricum Planeta Rosie indeamna la curaj, nebunesc uneori, la actiuni riscante, transmite nervozitate si iritabilitate in competitii , transformandu-se astfel o scena banala intr-un adevarat camp de lupta, in care se poate taia in carne vie.
   Din luna martie si pana in octombrie energia planetei va fi intensa ,iar perioada plina de evenimente cheie. De ce spun asta? In primul rand pentru ca ma refer la momentul de pornire a ciclului Soare-Marte. El a fost la sfarsitul lui iulie si inceputul lui august 2017, in semnul rege, al Leului. Sa nu uitam ca tot aici a avut loc si eclipsa! In martie 2018 e prima etapa importanta si prima confruntare a ciclului , prin formarea careului Soare-Marte, cu Soarele in Berbec si  Marte in Capricorn, semne de exaltare pentru ambele astre....adica o deplinatate a fortelor transmise. Ne vom confrunta in 2018 cu realitatea a ceea ce s-a vrut a fi in iulie-august-septembrie 2017 fundatie pentru constructiile fiecaruia. Nu vom fi scutiti de traversarea de obstacole, crize, mediu ostil,in urma carora unii isi vor asuma responsabilitati si se vor lupta sa razbata, iar altii vor claca sau se vor bloca intr-un punct mort. Reamintesc de Marte in Capricorn...orice etapa sarita, orice nerabdare si graba va conduce la clatinarea proiectelor din temelie. In plus, tot in Capricorn avem si pe Saturn si Pluto, greii zodiacului, din fata carora nu prea ai unde sa te ascunzi. Mai mult decat atat, incepand cu 11 mai 2018 planeta Marte intra in ciclul retrogradarii in acelasi timp cu formarea de careu cu Uranus pe grad critic. Urmeaza o perioada de vara in care "se vor strange randurile",nefiind recomandata pentru mersul inainte pana in toamna. Probabil ca in acele luni vom experimenta consecintele si efectele strategiilor si actiunilor noastre pornite din vara lui 2017. Atrag atentia si ca e o perioada in care accidentele si conflictele se indesesc si se intetesc. Energiile vor fi explozive, surprinzatoare si aduc schimbari individuale sau mondiale radicale, inclusiv exprimate prin fenomene naturale sau descoperiri revolutionare.
  Individual, sunt vizate primele 6 grade ale semnelor fixe-Taur, Leu, Scorpion, Varsator. Transformarile radicale pe care le vor face conduc spre consecinte constructive ori distructive. Creativitatea va aduce descoperiri si inovatii in afaceri, in timp ce persoanele reactive or sa asiste neputincioase la prabusirea edificiilor lor.
   Relatiile noastre vor fi influentate de energiile venusiene. Chiar in acest moment cand scriu , si pana in a doua decada de ianuarie 2018, le traversam din plin cu Venus in Capricorn apropiindu-se de la o zi la alta de un nou ciclu Venus-Soare. Modificarile se resimt in afaceri, colaborari, finante, conexiuni sociale sau relatii personale. Se ating acum impliniri ale unor obiective din trecut ori ne dam seama de inutilitatea planurilor si sperantelor de altadata. 
   Perioade de criza , de dezamagiri in parteneriate ori  cheltuieli sau pierderi financiare pot fi si in iunie-iulie,cand vom medita la strategii si la cai de urmat. Planificarile actiunilor se vor integra concret abia din septembrie incolo.
  Venus va retrograda din octombrie in noiembrie si vom fi obligati sa ne restructuram afacerile, sa revizuim cheltuielile si legaturile cu ceilalti, sa ne redefinim valorile, placerile si dorintele.Vor urma apoi  alte prioritati, alte selectii, alte criterii.

Va reamintesc si primele doua articole despre 2018:
https://devorbacuastrele.blogspot.ro/2017/12/tic-tac-2018-partea-i.html

https://devorbacuastrele.blogspot.ro/2017/12/tic-tac-2018-partea-2.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu