duminică, 17 decembrie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


  Influenta urmatoarelor saptamani vine dinspre Luna Noua in Sagetator, acolo unde este deja aglomeratie planetara. Se formeaza astfel un stellium de toata frumusetea, cu Saturn la final si aspectand pozitiv cu Uranus. Toate aspectele hartii formate cer responsabilitate si seriozitate in actiunile noi. Sa avem taria de a lasa trecutul la locul lui si sa pornim cu credinta spre viitor este poate cea mai importanta lectie a perioadei. Va sfatuiesc ca, de acum si pana la sfarsitul anului, sa va debarasati de  tot ce puneti la indoiala, fie situatii, fie convingeri invechite,  fie chiar oameni din viata voastra , si sa acceptati noi cai, noi metode, noi proiecte de viitor de care sa fiti constienti ca nu vor aduce peste noapte beneficii, ca nu au ca suport norocul din cer in care spera unii, ci munca si efortul personal.
  Se pare ca e o Luna Noua care ne vorbeste despre asocieri, fie de afaceri, fie de cuplu, si de tot ce inseamna posesiunile comune. Acolo unde chiar nu se mai poate , desfaceti randurile, iar acolo unde se merita incercat, oferiti o sansa!
  Faza lunara se implineste intr-o casa  ascunsa, iar aceia care din umbra si dezinteresat ofera suport partenerilor lor, aceia vor avea de castigat .Nu ezitati asadar sa fiti piatra de sprijin ori mentori si indrumatori pentru cei din apropierea voastra aflati intr-o criza, caci universul va va rasplati inzecit ! Nu ezitati sa iubiti , sa va aratati afectiunea,sa fiti loiali si sa va respectati angajamentele !
  Posibil ca relatii noi sa apara la orizont intr-un mod neasteptat, unele cu mari diferente de varsta , altele la distanta, sau cu persoane din zona juridica,politica,religioasa ori a educatiei,iar ceea ce incepe astfel, are sansa de a fi durabil in timp, chiar daca la inceput exista temeri si scepticism. Pentru a profita de oportunitatile cerului, iesiti din comoditate si din zona voastra de confort, largiti-va cercul de prieteni, acceptati tot ce inseamna socializare .
  Atunci cand o astfel de energie face referire la bani, nu ar fi rau sa va fixati obiectivele de investitie sau economisire pe termen lung! Ganditi insa practic si nu sperati la boomuri ori la a obtine beneficii inseland sau asuprind pe altii! Desi poate ca unii vor beneficia si de asta, cu aspectul de care Jupiter-Axa Destinului inclin sa cred ca nu le-ar produce  niciun noroc un astfel de castig, pentru ca isi atrag karma grea pe care la un moment dat in viata trebuie sa o arda cu mari plati.
  Intrarea lui Saturn in Capricorn,incepand cu 20 ale lunii , deschide o noua fila de viata, la care universul  lucreaza 3 ani de acum incolo. In acest rastimp, pur si simplu ne vom afla fata in fata cu rezultatul alegerilor noastre din trecut, cu tot ce inseamna erori, pierderi de sanse, neseriozitate, pierderea contactului cu realitate, fuga de raspunderi,nerabdarea si altele asemenea. Acolo unde nativii au fost responsabili, vor veni recompensele muncii si efortului lor.
  Spre sfarsitul saptamanii, Mercur revine la mers direct, dupa 3 saptamani de retrogradare, iar cu informatiile primite in acest rastimp, vom gasi rezolvari ale blocajelor intampinate de o luna incoace.
  Nu am uitat insa nici de solstitiul de iarna din emisfera noastra, cand energia universului indeamna la responsabilitate si seriozitate, odata cu inceperea procesului de izolare pentru hibernare. A hiberna nu inseamna deloc a lenevi, ci a lucra in mod constient la ambitiile noastre de marire, a taia si ajusta, a nu sari peste etape, a ne cunoaste limitele si puterile atunci cand ne hazardam la chestiuni serioase.
  Cat despre tendintele pentru tara,in urmatoarele 3 luni, intrarea Soarelui in Capricorn se face intr-o casa a relatiilor politice si comerciale cu alte state, unde Saturn si Pluto acolo cam impun regulile destul de rece si dur daca nu ne vom conforma programelor cu rigurozitate.
  Careul dintre Mercur si Neptun imi indica "gogosi" verbale aruncate populatiei, aspect intensificat si de o Luna prost aspectata de Marte si situata intr-o casa ce nu avantajeaza omul de rand. Aceasta casa unde se afla astrul noptii, de altfel si guvernator de Ascendent al hartii, reprezinta de asemenea relatiile financiare si datoriile fata de tarile straine. Cu Marte intr-o casa in care s-a exagerat cu risipa, distractia si proastele investitii, probabil ca e mare problema in a ne achita de datorii ori riscam acum sa ne indatoram mult mai mult decat ne vor tine puterile. 
  Sunt convinsa ca nimic nou nu v-am adus la cunostinta cu analiza acestui solstitiu, pana si astrele imi arata incapacitatea factorilor decisivi de a gasi metode care sa puna tara asta pe un drum al moralitatii si normalitatii....cel putin in urmatoarele luni de iarna.
  Faptul ca Ascendentul e in Rac si ca Luna e prost aspectata, sugerez atentie marita in special femeilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu