duminică, 19 noiembrie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


  Saptamana 20-26 noiembrie incepe sub efectele puternice ale careului Marte-Pluto care genereaza stres, nervozitate, atitudini nemiloase, tensiuni in viata intima, probleme medicale, curajul de a infrunta obstacole fara a ne gandi la consecinte si dorinta expresa de a ne alimenta ambitiile, toate putand avea urmarile unui adevarat razboi nuclear, inclusiv emotional. Pentru ca Marte este direct legat de Axa Destinului, de Viitor mai precis, implicatiile vor fi mult mai mari decat credem.
  Sextilul dintre Venus si Pluto pare superb la prima vedere, incurajand relationarea ori tendinta de a ne canaliza efortul spre zona de finante-banci, asigurari, taxe si impozite. Aspectul astral are insa o componenta-capcana in care putem pica, si anume ,obsesia sau dorinta intensa de a stapani oameni , lucruri si situatii prin orice mijloace, fie ele si ilegale. Sa nu uitam ca Pluto guverneaza lumea interlopa!
   Tensiunea formata de Venus cu Axa Nodurilor indeamna la luarea de masuri prin reconsiderarea sistemului de valori, prin ajustari intelepte, mai ales atunci cand cineva in care am sperat isi retrage sprijinul sau cand intalnim opozitie de orice fel in actiunile noastre.
   In dimineata de 22 noiembrie, Soarele bate la usa Sagetatorului pe care il va traversa timp de o luna, oferindu-ne variante de extindere a noilor orizonturi, de trecere a granitelor ,inclusiv in gandire, de cautare a adevarului ori de impartasire cu altii a informatiilor pe care le detinem.
   In aceeasi zi, Neptun revine la mers direct dupa mai bine de 5 luni de retrogradare, ridicand pas cu pas ceata si ajutand de la o zila alta intuitia sa revina la normal in sectorul activat in astrograma natala. Este momentul ca experienta acumulata in ultima vreme sa ne-o exprimam plastic si creativ, in asa fel incat asta sa ne ajute la vindecare acolo unde suntem sensibili.
   Sfarsitul perioadei aduce tensiune intre Mercur si Chiron , iar pe parcursul acestui aspect multi vor fi indecisi cand e vorba sa aleaga o cale, altii pot lovi cu vorbe, fiind tare greu sa dam dovada de obiectivism. Uranus ne poate ajuta sa trecem cu bine aceste zile, venind cu idei stralucite, cu flash-uri mentale,cu umor  sau descoperind pe internet informatiile necesare clarificarilor  de situatii.
   Pe Chiron il ajuta Venus ca sa aduca vindecare, insufland spor in negocieri, gasire de rezolvari, usurinta de a elabora strategii ca sa rezolvam dileme si chiar aducand usurinta mai mare in a accepta  resemnati ceea ce e imposibil de schimbat.
   Nu in ultima instanta doresc sa va atentionez asupra apropierii planetei Mercur de Saturn care aduce efecte intreaga saptamana, ba chiar pana pe 11 decembrie. De ce spun asta? Pentru ca o parte din planurile si  deciziile importante care se vor lua pe parcursul intregii  perioade, are nevoie de multa claritate si seriozitate data fiind durabilitatea in timp a efectelor. Ganditi-va bine in ce va implicati, caci nu prea mai e cale de iesire ulterior! Iar daca strategiile voastre se doresc doar pe o perioada limitata, luati-va masuri de precautie ca sa va puteti retrage apoi cand veti simti ca e momentul. Daca ,din contra, doriti ceva temeinic construit, acum este timpul sa incepeti.
   Succes!

Un comentariu: