luni, 13 noiembrie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


    Saptamana 13-19 noiembrie marcheaza un nou ciclu planetar intre beneficii zodiacului ,Venus si Jupiter, ciclu ale carui energii se vor desfasura pe parcursul multor luni de acum incolo, mai precis pana in ianuarie 2019. Mai mult decat atat, intervine si Neptun in ecuatia astrala, accentuand si ridicand lucrurile de la cele personale la cele sociale. Romantism, relationare, armonie, creativitate, pace si placere, compasiune si iertare, resurse si recompense ,inclusiv in bani si bunuri....cam asa ar trebui sa contemplam tabloul ....insa cum pe pamant e permanenta lupta intre bine si rau, iar ce e in surplus niciodata nu-i de bine, vin si acum cu avertismentele mele, pentru a va scutura din reverie....nu va cufundati total in visare, nu leneviti prea mult, nu va complaceti doar in distractii si voie buna, caci in viata nu e totul roz! Da, bucurati-va de aceasta frumoasa energie, dar nu va pierdeti uzul ratiunii si ramaneti vigilenti , ramaneti circumspecti, nu va supraestimati puterile! Undeva prin aprilie 2018 vom avea rezultatele demersurilor de acum. Cautati si cercetati in adancuri orice propunere care se indreapta spre voi si pare magnifica la prima vedere!
     Peste ceata pe care deja o induce Neptun , se adauga si careul acestei planete cu Mercur, asa incat mintea noastra nu are cum sa ramana perfect treaza, ci va fi confuza ori innorata si cuprinsa de letargie. In momentele in care va simtiti astfel sau chiar dezamagiti, incercati sa ascultati mai mult decat sa vorbiti, sa renuntati la ideile rigide ori sa renuntati la ceea ce credeti ca se intampla in viata voastra pentru ca doar credeti asta, fara sa fie de fapt adevarata realitate.
     De asemenea, Mercur intra in ciclul retrogradarii si se afla exact la gradele pe care le va matura in mersul "inapoi". Atentie asadar la drumuri, mailuri, telefoane, la documente, la parafari si dialoguri importante pentru ca ceea ce veti considera acum bine stabilit, va avea nevoie de modificari si ajustari!
   Trigonul Soare-Chiron aduce sansa de a aborda probleme vechi si dureroase dintr-o alta perspectiva, de a prinde curaj sa ne confruntam cu propriile temeri si umbre. 
    Sfarsitul de saptamana, sub influenta sextilului Marte-Mercur, aduce forta si chiar tupeul de a spune clar si concis ce deranjeaza. Alegeti-va insa bine momentul, ca sa nu dati rateuri!
    Apropos de Marte ,incercati sa potoliti impulsivitatea si asumarea de riscuri pe care o impune, nu de alta, dar este agresat de Pluto, mult mai puternic si mai greu de controlat. Riscam sa devenim  ori manipulati ori victime.
   Medical, o serie din problemele grave pe care unii le traverseaza necesita probabil interventii chirurgicale ,dar nu toate vor rezolva definitiv problema. Graba si neatentia pot conduce la accidente si situatii dramatice. Oricum, nu aveti nicio sansa de a incerca sa opuneti rezistenta schimbarilor si transformarilor care vin acum. Acceptati-le pentru ca ele nu pot fi gestionate, nu stau in puterea noastra de a le rezolva! Singurul lucru pe care il putem face este sa evitam sa ne implicam in orice ar putea conduce la transformari grave irevocabile.
    In zilele de 19, 20 acordati atentie marita informatiilor ce parvin prin orice cai, deoarece una din ele cel putin va duce la descoperirea unui adevar important..
   Luna Noua in Scorpion vine cu variante si alegeri de facut, la care trebuie sa fim deosebit de precauti .Spun asta pentru ca, in functie de calea stabilita, ori inaintam spre nou, ori ne intoarcem spre trecut.
   Cu Scorpionul activat este mai curand o perioada de patrundere in interiorul nostru cu scopul de a curata si purifica ce e rau acolo, de a ne concentra asupra mortii , renasterii si transformarii.
Luna Noua in trigon cu Chiron marcheaza importanta urmatoarei perioade de 2 saptamani care poate aduce vindecare si iluminare.
Intelepciune tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu