joi, 30 noiembrie 2017

Ceata deasa si miscari haotice   Final de toamna calendaristica  si inceput de iarna, chiar daca nu astronomica...Zile de sarbatoare pentru toti, zile libere pentru unii, evenimente sociale cu iesiri la rampa...dar ce ne facem cu teritoriile personale, caci acolo cautam sa ne infranam frustrarile? Reusim sau nu, in functie de modul de abordare si de atitudine...
    Dupa cum observati, nu v-am pus pe tapet intr-un singur articol toate aspectele astrale ale perioadei pe care o traversam....sunt multe, sunt complexe si cuprind domenii de viata diferite....vi le ofer piesa cu piesa ,postare cu postare, si va rog pe voi sa le imbinati!
  Atrag acum atentia asupra opozitiei Marte-Uranus, ale carei efecte le vom remarca pe tot parcursul primului decan de decembrie. Combinatia scanteietoare dintre  planeta personala si cealalta cu impact colectiv scoate acum la suprafata frustrarile a tot ceea ce am incercat sa schimbam in februarie -martie 2017  si nu ne-a iesit nici pana acum. Se pare ca atunci am dorit in mod expres sa initiem ceva, am riscat dezorganizat si grabit, ne-am asumat aiurea riscuri imprevizibile, iar lipsa de autocontrol de altadata isi spune acum cuvantul. Urla stresul prelungit intr-unii, risca sa se razvrateasca , sa fie rebeli, agresivi si impulsivi si...se fac nefacute, unele imposibil de reparat in viitor. Moderati-va resentimentele, obsesiile, dorinta de razbunare, schimbarile si eliberarile in forta , chiar si atunci cand va simtiti atacati! Doar tactul si strategia sunt utile zilele astea. Vizati sunt aceia cu accent pe Berbec, Rac, Balanta, Capricorn, Scorpion, Varsator.
  Cat despre legatura frumoasa Jupiter-Neptun, am vorbit in articole anterioare si am povestit ca ea are 3 etape, ultima in vara lui 2018. Asadar, deocamdata este atat de subtila incat aproape ca nu simtim ajutorul venit dinspre ea. Oricum, si acest unghi este o urmare a unor evenimente si intamplari de altadata, multe sociale, altele personale insa dependente de altii, mai concret de prin primavara lui 2016. Pot profita de ajutorul astral aceia cu accent pe semnele de apa+ Sagetator.
   Hai, am profitat de liberele voastre si v-am oferit destule teme de gandire! Stiu ca nu o sa va fie simplu sa le puneti cap la cap , mai ales cu Mercur asta stationar. Incercati totusi, asta daca doriti sa aflati cum trebuie sa va comportati fiecare in parte saptamanile urmatoare! 
   Cat despre ceea ce se petrece anul viitor, despre cursul istoriei , natiunii si lucrurilor, nici macar eu nu detin toate elementele problemei...ceata lui Neptun si retrogradarea lui Mercur functioneaza atat la mine, cat si la urmatorii pasi ai altora inca nestiuti nici de ei macar... nu ma pronunt...astept putin la iveala noi elemente si studiez miscarile tuturor pe tabla de sah...apoi va scriu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu