duminică, 15 octombrie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


  Saptamana 15-21 octombrie incepe in forta, cu semnul Balantei inca accentuat, dar cu o planeta Mercur acolo pe grade de finalitate, anuntand asa cum bine v-ati dat seama, sfarsitul unei etape de relatie in viata noastra, al unui contract, al unei asocieri si colaborari, totul in urma unor actiuni exterioare neasteptate. Grija mare cum gestionati situatiile neplacute, pentru ca un singur cuvant ar putea rupe acum inclusiv prietenii de-o viata! Spun asta pentru ca Mercur este tensionat de Uranus prin opozitie si chiar trebuie sa se concilieze ,negocieze, sa se faca inclusiv compromisuri pentru a nu pica in capcana greselilor de care ne va parea rau mai tarziu. Atentie de asemenea si la calatorii,indiferent daca ele-s cu masina ori cu avionul!
  Sextilul  Soare (în Balanța) și Saturn (în Săgetător) ne-ar putea ajuta prin adoptarea unei atitudini intelepte, rezervate, conservatoare si plina de responsabilitate.
   Pe 17  Mercur își demarează tranzitul în Scorpion pana pe 5 noiembrie, intalnindu-se in prima faza cu Jupiter deja acolo. E important acum sa fim generosi, sa pastram o nota de optimism , sa demaram anchete si cercetari, sa planificam calatorii la distanta, sa studiem variantele de colaborare cu cetatenii straini, sa parafam acorduri internationale si sa vedem imaginea de ansamblu a starii de lucruri. Atentie insa ca detaliile pot scapa si nu-i exclus ca macar unul dintre ele sa devina important pe parcurs !
  Mijlocul saptamanii, adica joi, 19, se va afla sub emotiile de Luna Noua care se formeaza in zodia Balantei, pe fundalul opozitiei cu Uranus si nu-i de gluma cu energia uraniana in urmatoarele 2 saptamani! Ea este atat de surprinzatoare si rebela, incat nici nu stim cand ne putem trezi in situatii incurcate. Nerabdarea si iritarea ar putea impinge la actiuni individuale in defavoarea interlocutorilor.
Asistam la întâlniri neașteptate și incitante sau evenimente care ne scutură putin rutina . Adaptarea la orice schimbare necesită un efort suplimentar, iar orice emoție ne poate lăsa nervii fărâmițați. Aceste schimbări neașteptate și destul de nedorite se pot manifesta în noi, prin intermediul unui partener sau printr-un eveniment extern. Deși inițial supărătoare și s-ar putea să incercam sa rezistam oricărei schimbări, ceea ce se intampla  poate oferi o cale mai bună daca dovedim flexibilitate si  dacă păstram o minte deschisă. Putem anticipa ceva nou la orizont sau  putem simți stari de nervozitate. Poate ca ar trebui ca, in mod controlat , sa pornim noi  ceva mai neobișnuit care sa ne satisfaca o curiozitate....altfel, energia electrică și spontană ar putea scăpa de sub control  într-un mod distructiv.
  Un comportament neobisnuit sau radical  fata  de  cineva apropiat poate provoca anxietate. Se va dori cu ardoare o libertate mai personală și orice rezistență sau dominație din partea noastră nu ar face altceva decat ar încuraja în continuare răzvrătirea celorlalti din jur. Argumentele sau separarea pot rezulta din nerăbdare sau din lipsa de adaptare.
  Posibil insa si ca cineva nou să intre în viața voastra, să provoace haos, apoi să plece la fel de repede cum a venit. 
  In ultimele 2 zile din saptamana planeta Marte va traversa gradele de final ale Fecioarei , activand sfarsitul unei probleme , al unei situatii in casa in care avem acest semn in harta natala. Fiind vorba de Marte, ori riscam sa fim exagerat de impulsionati in apropierea liniei de finish, ori lipsiti de vlaga si de ultimele puteri de a lupta. ....nu uitati ca finishul asta nu va fimereu cu happy-end!
Orice Planeta aflată pe cuspida dintre două semne trebuie să realizeze transferul de la primul semn ,adica Fecioara  spre cel de al doilea semn, adica Balanta . Nu va grabiti sa luati hotarari decisive de a porni ceva nou,  cu Marte aflat in deriva acum, pentru ca unii dintre nativi devin tematori pe parcurs, iar frica în aceste situaţii poate fi cel mai mare duşman,  dispersand mintea omului ! Descumpănirea, disperarea, groaza inhibă fiinţa ajungându-se adeseori la hotărâri şi judecăţi greşite.
  O altă greşeală care se mai face este că în situaţiile de criză se aşteaptă ajutor din exterior si e posibil ca el sa nu vina.
  Ne vom da seama in aceste zile cât de greu este să renunţăm la o parte din dorinţele noastre individuale, la micile noastre pretenţii. Trebuie să fim mai responsabili, să ne adaptăm programului de serviciu şi să ne organizăm cât mai bine timpul. De asemenea va sugerez sa va ocupati de semnalele corpului fizic ,de sanatatea voastra si sa acceptati o viata echilibrata.
   Nu fortati nota in relatiile cu colegii de  serviciu si nu dati  sarcinile de zi cu zi si lucrurile pe care le aveti de facut  peste cap !
   Saptamana inteleapta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu