duminică, 24 septembrie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL  Ultima saptamana de septembrie incepe sub energiile careului dintre Saturn si Mercur, ale opozitiei dintre Marte si Neptun,continua cu opozitia Jupiter-Uranus si finalizeaza cu opozitia Venus-Neptun, cu revenirea lui Pluto la mers direct si cu intrarea lui Mercur in semnul Balantei. Avem deci aspecte nu prea usoare, mai ales ca Maleficii zodiacului sunt in plina actiune.
  Nu-i exclus ca acum sa fim provocati printr-o intalnire inselatoare, in care ne-am pus poate sperante si ne-am facut iluzii sau traversam situatii de o mare ambiguitate si va fi greu sa luam masuri directe ,cu actiuni concrete, lasandu-ne cuprinsi de frustrari, temeri, dezamagiri si stari de neajutorare.
  Saturn impune o buna structurare a gandurilor si ideilor ,dar in aceeasi masura ne putem trezi si fata in fata cu refuzul unora de a ne ajuta in rezolvarea unor probleme. De asemenea putem simti cum mintea ni se blocheaza in fata unor decizii dure pe care trebuie sa le luam si va fi important efortul pe care il depunem cu scopul de a deveni cat mai clari si mai obiectivi inclusiv in comunicare, in miscare si la drum, pentru ca orice ar fi, schimbul de experiente si informatii devine util.
  Aspectul Jupiter-Uranus pune intrebari asupra adevarului, a codului moral sau justitiar, asupra gandirii limitate , asupra prietenilor si sustinatorilor pe care credeam ca ii avem, asupra libertatilor pe care ni le-am asumat altadata. Va sfatuiesc sa ramaneti flexibili si deschisi inclusiv in fata lucrurilor de care va temeti ! Si, ca o sugestie, faceti bine si meditati asupra  perioadei din ultimele 10 luni si a modului in care ceea ce ati traversat v-a schimbat viziuni , opinii sau v-a facut mai intelepti.
  Opozitia Venus-Neptun influenteaza relatiile sau castigurile, aducand dezamagire pentru aceia care au avut asteptari mult prea inalte. 
  Asa cum spuneam la inceput, Pluto revine la mers direct dupa 6 luni de retrogradare,iar energia transformatoare a planetei este deosebit de intensa zilele astea. Ceea ce pierd unii resimt dureros, in timp ce altii asista la o inversunata lupta pentru putere si control. Ea va fi cu atat mai mare cu cat si Marte se apropie pentru a forma aspect astral cu Pluto si parca nimic nu va putea opri ca lucrurile sa se intample. Nu exagerati in actiuni si folositi-va impulsivitatea cu intelepciune! 
  In ultima zi a lunii septembrie Mercur bate la poarta zodiei Balanta pe care o va traversa pana pe 16 octombrie si accentuand modul in care relationam cu altii. Avem nevoie de negociere si diplomatie , de consiliere si mediere,dar in acelasi timp riscam sa promitem multe doar din dorinta de a-i multumi pe altii, Sa nu mai spun de lenea mentala ce i-ar putea cuprinde pe unii, ingreunandu-le forta de a lua decizii atunci cand e nevoie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu