duminică, 17 septembrie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


  Penultima saptamana de septembrie vine cu modificari energetice, unele vizibile iar altele subtile. Astrele ocupa aproximativ o jumatate de cerc zodiacal, concentrand de fapt evenimentele pe 6 directii, riscand ca celelalte aspecte ale vietii sa ramana descoperite.
  Vesta, asteroidul feminin care protejeaza caminul si familia ,ajunge in Balanta, orientand astfel pana pe 16 noiembrie, la modul particular, actiunile noastre spre zona de relatii, colaborare si parteneriat. La modul general , trebuie sa acordam atentie interactiunilor sociale ori  partii artistice a oricarei situatii traversate.
  Opozitia dintre Soare si Chiron are insemnatatea ei, obligandu-ne sa vedem cu claritate ranile fizice sau motivele vechi ale durerilor psihice , dar si sa constientizam ca ele reprezinta sursa neimplinirilor prezente.
  Venus va traversa semnul Fecioarei pana pe 14 octombrie, aducand interes pentru munca interna, pentru sarcinile cotidiene, aducand placerea de a ne pune in slujba altora , ori prin natura pozitiei profesionale, ori pentru a-i ajuta pe cei dragi.
  Opozitia Mercur-Neptun e un moment bun pentru a ne pune intrebari asupra adevarului si realitatii din toate informatiile care ne-au parvenit din vara si pana acum. sa discernem si sa observam detaliile , sa recunoastem unde este iluzie si unde este falsitate , sa nu parafam acum hotarari si angajamente importante pentru ca riscam pierderi. Va sfatuiesc sa acordati atentie flerului si intuitiei, viselor si cunoasterii interioare, caci ele vor exprima adevarul vostru. Cautati in adancul substraturilor, puneti intrebari, edificati-va si nu va lasati pana nu va convingeti de realitatea lucrurilor. Ele nu sunt sub nicio forma cum ar trebui sa fie ori cum au fost de obicei.
   Luna Noua in Fecioara implineste faza pe 20 si,la prima vedere, va da tonul unor noi inceputuri pentru urmatoarele 2 saptamani. In realitate insa, toate aspectele apropiate ei sunt intr-o casa a secretelor , inclusiv planeta care o patroneaza. Asigurati-va cu atentie de ceea ce spuneti si faceti, ca nu cumva sa divulgati ceva ce se poate intoarce impotriva voastra si asigurati-va ca oamenii cu care aveti treaba sunt corecti si cinstiti!
   Este o buna perioada insa mai curand pentru a revizui ceva inceput altadata inainte de a porni pe noi cai, de a ajuta pe cine are nevoie, de a lucra mai mult in spatele usilor inchise, de a va ocupa de sanatate sau de a va explora subconstientul.
   Pe inconjunctia Soare-Uranus va sfatuiesc sa evitati sa fiti radicali in opinii si decizii, sa aveti grija ca se joaca acum intr-un mod pervers. Si de sunteti in acord cu ceva sau cineva, nu lasati sa se vada asta pentru ca riscati sa atrageti  exact raspunsurile opuse neconvenabile, sa fiti obligati sa acceptati lucruri pe care de fapt nu le doriti si care va pot aduce la un moment dat in situatia de a traversa o drama nebanuita acum. Daca schimbarea se indreapta spre voi, sa nu o faceti in totalitate ci sa mergeti acum doar pe ajustare pe ici-pe colo! Contrar, riscati decizii proaste pe care nu le mai puteti indrepta niciodata.
   La tot ce v-am atras atentia, trigonul Mercur-Pluto sare in ajutor ca sa ajungeti la miezul situatiilor traversate, cu conditia  sa faceti anchete, cercetari si investigatii.
   Echinoctiul de toamna aduce recolte, bune-rele, la ce am semanat asta-primavara si pune accentul pe relationare, existand insa riscul de a ne pierde identitatea si a ne trezi la mana altuia.....inteleg sa fie compromis-compromis, dar nu chiar pierdere totala !!!
   Alegeri intelepte, dragii si dragele mele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu