duminică, 6 august 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


  Saptamana 7-13 august se va afla sub influenta eclipsei partiale de Luna, formata in Varsator, acolo unde se afla si nodul karmic al trecutului. Mesajele ei sunt foarte clare si ne reamintesc in primul rand ca fara iubire si compasiune nu suntem altceva decat simpli roboti.
  Prezenta lui Marte in apropiere mareste energia fazei lunare si impinge la actiune, curaj, initiativa, insa in acelasi timp predispune la nerabdare, impulsivitate si reactii imature, mai ales cand dorim o cale noua pentru viitor, dar noi nu ne-ampus trecutul la punct. E foarte importanta intelepciunea in alegeri pentru urmatoarele 3 luni, asta daca nu vrem ca Universul, prin stapanul eclipsei ,Uranus,sa ne traga cumva covorul de sub picioare.
  Inconstientul si constiinta, prin Pluto-Neptun-Soare devin strans legate printr-un aspect de Yod, cunoscut si sub numele de Degetul Domnului, si care avertizeaza ca e nevoie de multa responsabilitate atunci cand vrem cu orice pret sa dizolvam limitele si sa depasim granitele moralitatii si ale bunului simt daca dorim sa ramanem integri la trup si suflet.  In caz contrar, legatura stransa dintre umbre, putere, lume interlopa, mizerie ascunsa , mutatii genetice, maladii ereditare, boli contagioase, diagnostice eronate ori imbolnaviri nu se stie cum , vor veni ca plata pentru faptele noastre. Va fi deosebit de usor sa inselam ori sa fim inselati acum, iar asta nu va ramane fara repercursiuni, indiferent daca suntem victime sau agresori.
  Referitor la calatoria retrograda a lui Mercur am mai tot povestit ,insa va sugerez si acum sa cautati sa fiti mult mai concentrati pe informatii si drumuri, pe detalii si proiecte in echipa, pe sarcinile cotidiene, asta daca vreti sa nu bateti pasul pe loc ori chiar sa fiti intorsi din drum ca ati omis ceva.
  Relatiile nu vor fi tocmai simple, dialogurile se pot poticni si n-ar fi rau sa gasiti o cale de echilibru cu ceilalti, chiar daca acceptati la limita un compromis.
  Yodul despre care spuneam isi amplifica energiile prin adaugarea in ecuatia astrala a tendintelor martiene, asa incat, chiar daca vom fi obligati sa luam masuri de rezolvare a unei probleme , va trebui sa mergem pe sarma , sa fim directi dar cinstiti, sa recunoastem adevarul si sa cascam bine ochii la ceea ce se petrece in spatele scenei, caci multe de suprafata au ceva ascuns in interior. Altfel, omisiunile sau inselaciunea vor veni sa ne traga de urechi in urmatoarele saptamani. De ce va atrag atentia la asta? Pentru ca exista o prea mare incredere in sansa si noroc, mult prea mult optimism ca se poate da lovitura, mult prea multa dorinta de a cheltui pe ceva ce straluceste doar de suprafata, iar asta va juca feste....iluzia insasi va dansa cu noi.
  Saptamana activa si alegeri intelepte va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu