duminică, 16 iulie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


  Saptamana 17-23 iulie aduce in prim plan povesti despre bani sau relatii...ce-am avut?-ce-am pierdut?-ce mai am?...desertaciune-dezamagire-iluzie...si totusi pe astfel de aspecte riscam sa ne inselam si sa vedem lucrurile prin ceata...riscam sa suferim de fapt de pe urma propriilor proiectii ale realitatii, de pe urma emotiilor reprimate de multa vreme si sa luam decizii proaste, in loc sa ne eliberam de vechile probleme.
  Pe de alta parte, sensibilitatea si vulnerabilitatea perioadei ne indeamna acum la a idealiza lucruri, situatii si oameni din trecutul nostru. Iar trigonul Venus-Jupiter extinde asta. Multi vor profita ademenindu-i pe altii cu promisiuni si poleiala de la suprafata. Incercati sa va pastrati judecata corecta si sa nu picati in capcana falselor sperante!
  Careul Marte-Uranus atinge mai direct, e greu de controlat, nu stii de unde rasare si loveste ,vine cu impulsivitate si riscuri prea mari asumate. E nevoie de discernamant daca ii intalniti energiile distructive. Se vor aborda situatiile in mod logic si practic, bine gandit, planificat, bazat pe experiente din trecut, si ascultand de autoritati.
  Intrarea lui Marte in Leu va pune foc peste foc, va incinge, va dramatiza, dar ce e de remarcat, va impinge creativitatea la cote inalte. ..si asta pana in septembrie...Va sfatuiesc sa tineti rebeliunea in frau , nu e cazul nici sa actionati altfel decat altadata,iar daca va asumati asta, fiti pregatiti sa curatati mai tarziu urmele furtunii !
  Faptul ca si Soarele ajunge la el acasa, tot in Leu, unde sta o luna si intalneste pe Marte, ii aduce pe unii sub lumina reflectoarelor, si-i obliga sa joace roluri principale. Cum isi vor juca piesa, ramane de vazut...sfarsitul de saptamana se pare ca e decisiv,mai ales ca ajunge si Luna acolo. Feriti-va de defectele induse de zodia Leu, dar aplicati in viata de zi cu zi calitatile ei , caci fiecare dintre noi are cate un Leu interior care rabufneste intr-unul din domeniile vietii !
  Ultimul aspect important al perioadei, pe care tin neaparat sa vi-l accentuez, este intalnirea perfecta dintre Mercur si Axa Destinului....se pare ca  totul acum depinde de cat de tare se zburleste coama Regelui animalelor.  Curiozitatea, mintea, ochii, miscarea trupului, cuvintele rostite,  toate trebuie tinute in alerta daca vrem sa ne facem viata mai usoara in urmatoarele luni ....orice informatie poate aduce o lumina noua, o perspectiva noua, o oportunitate noua care, completata cu o alta din zilele de 7-8 septembrie, o sa deschida cai si usi pana anul viitor....sau le poate inchide,in functie de reactiile noastre de acum...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu