duminică, 2 iulie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


  Saptamana 3-9 iulie se remarca printr-o continuare a tensiunilor astrale, unele dintre ele de negestionat, carora insa li se adauga si aspecte ajutatoare pentru a traversa cu bine eventualele evenimente.
  Dezechilibrele Axei Rac-Capricorn pun presiune in continuare pe Jupiter in Balanta, iar opozitia Pluto-Marte-Soare este parte integranta din cel mai important ceas cu pendula al perioadei...Tic-Tac...dificil de prevazut, greu de coordonat si individual, si mondial. Intensitatea confruntarilor, si directe , si interioare, provocarile pe care le putem intalni, vor scoate probabil la suprafata trairi, complexe si frustrari acumulate in adancuri de-a lungul timpului, cu o forta si o viteza de netagaduit. Razbunarile, manipularile, instinctele animalice, inconstientul, pasiunea, gelozia, tirania, obsesia, toate acestea isi cauta o supapa de evacuare....cum se va produce ea?- exploziv ori eliberam constient putin cate putin capacul pentru a nu sari totul in aer, asta depinde de fiecare in parte. Iar atunci cand unii vor actiona egoist, din mandrie atinsa, din dorinta de a conduce cu orice pret, toate de genul " dupa mine potopul", altii, intelepti, se vor retrage acum.
  Aceleasi aspecte dinamice pot face referire la reglare de karma colectiva prin eventuale tragedii, fenomene naturale, boli care transforma individul, actiuni de distrugere, activitate interlopa ori se traverseaza evenimente de rasunet si care au ca tema zona carierei, financiar-bancara ori a taxelor si impozitelor.
  Dar, asa cum va spuneam la inceput, avem in astrogramele saptamanii si aspecte care indulcesc aceste tendinte agresive si aici ma refer la sextilul Venus-Chiron care indeamna la negocierea unor pierderi pentru ca ele sa devina echitabile, sau la trigonul Mercur-Chiron ce vine cu capacitatea de a gasi cuvintele potrivite, intelegerea si sfaturile bune pentru altii, sau la trigonul Soare-Neptun care ne aduce creativitate si inspiratie in momente cheie, ori la sextilul Mercur-Venus favorabil conexiunilor sociale.
  Sfarsitul saptamanii va sta sub influenta Lunii Pline, cu o Luna langa Pluto si  care va turna gaz pe foc  din Capricorn...nu-mi place, nu-mi place....mult prea multe evenimente din inconstienta sau, din contra, foarte constient, determinat, ambitios dar calcand peste altii... daca acum nu consideram ca am facut nimic rau si imoral dar evenimentele vin peste noi, sa ne intrebam totusi in urmatoarele 2 saptamani, unde am gresit altadata si de ce umbre si tenebre trebuie sa ne vindecam, ce sa transformam, cum sa renastem ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu