duminică, 25 iunie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


   Perioada 26 iunie-2 iulie va aduce efectele mercuriene si ale lui Marte in prim plan. de altfel tendintele reprezinta de fapt o continuare ,pentru ca aste doua planete au tot fost actori principali si zilele trecute. 
  Credinta, compasiunea , spiritualitatea si poate chiar sacrificiul devin motorul urmatoarelor actiuni, ajutandu-ne sa dezvoltam idei creative ori sa gasim variante de solutii pentru unele probleme si conflicte. 
  Careul Mercur-Jupiter  blocheaza puterea de convingere si de intelegere de catre altii a punctului nostru de vedere pe care probabil ca nici nu vom fi capabili sa-l dezvoltam asa incat sa capteze atentia celuilalt. Oferim ori prea multa informatie si obosim interlocutorul, ori modul de exprimare e nervos si irita. Insa si voi, ceilalti, nu va grabiti  sa catalogati persoanele doar pentru ca nu va place modul lor de exprimare de acum! Esenta a ceea ce doresc de fapt sa comunice este demna de luare in considerare.
  Trigonul Mercur-Neptun are efect in plus asupra sensibilitatii acestei saptamani, stare pe care o putem descarca in arta ,in  muzica, in vise, imaginatie si fantezii...mai greu insa cu trasarea de limite intre ideal si realitate...
  Si pentru ca la un moment dat Marte si Mercur isi unesc energiile in conjunctie, atentie mare la cuvinte, la dezbateri, la dialoguri tensionate! A lua prea personal totul nu face altceva decat starneste stres, suparare, anxietate, toate cu efecte asupra starii de sanatate. 
  Adevarat ca e benefica  perioada pentru a exprima si a sustine pareri, dar va conta mult cand si cum vom pune puncul pe "i".
  Grija mare si la drumuri pentru ca neatentia va costa mult mai scump decat de obicei!
 Sfarsitul saptamanii sta sub efectele opozitiei Marte-Pluto,tensionata si mai si de pozitia Lunii, aspect planetar greu, dificil , uneori dramatic daca nu e gestionat corespunzator, mai bine spus ocolit cu atentie, ca pe un camp minat. Provocarile vor fi intense, luptele si conflictele asemenea, frustrarile, eventual mizeriile vor iesi exploziv la suprafata si tot ce putem face este " pas inapoi" indiferent ce se intampla.
  Sa nu uitam de asemenea ca, si Marte, si Pluto sunt guvernatori de Scorpion, de finante-banci si de sex, de moarte si renastere, de intunecime si lume interlopa. Cascati bine ochii la miscarile celor cu care aveti de-a face! Se incearca mare manipulare,  iar daca nu "iese" , atacurile pot deveni violente.
  Mondial, planetele in acest aspect sunt legate de un ciclu care a pornit in octombrie 2016. Amandoua  reprezinta fenomene extreme,  forta militara, stare de asediu si agresiune, terorism, putere enorma a unui grup mic de oameni asupra unui grup mare, karma colectiva, lucruri obscure, asa incat opozitia Marte-Pluto ar putea actiona ca o sabie mortala prin deciziile gresite care se pot lua.
  Manevrati intelept aspectele toata aceasta saptamana, dar si cealalta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu